Tak przygotowane mięso może być fantastycznym obiadem lub, gdy jest podane na zimno, aromatycznym dodatkiem do chleba. Jeśli chcesz przygotować boczek zapiekany w piwie dla swoich bliskich, najlepiej podaj go z tłuczonymi ziemniakami, buraczkami i wyrazistym sosem. Przekonaj się, jak zrobić to wspaniałe danie!
 
        Polecane artykuły
 
            Rokitnik to owoc, po który warto sięgać jesienią i zimą, ponieważ zawiera dużo witaminy C ważnej dla naszej odporności. Można zrobić z niego odżywc...
 
            Zakwas z buraków to napój, po który warto sięgać jesienią, gdy nasz organizm szczególnie potrzebuje wsparcia. Stanowi on prawdziwą bombę odżywczą,...
 
            Błonnik to składnik, o którym często zapominamy, a który ma ogromne znaczenie dla zdrowia i samopoczucia. Wspiera prawidłowe trawienie, reguluje po...
 
            Wiele osób uważa, że najlepsze przepisy to te, które przekazywane są z pokolenia na pokolenie. Właśnie dlatego Ewa Wachowicz wróciła do sprawdzonyc...
Komentarze
Ostatnio komentowane przepisy
To odżywcza, bardzo smaczna zupa. Z powodzeniem może zastąpić dwudaniowy obia...
Odsłon: 822
Polecam przygotować tę zapiekankę w mroźny, zimowy dzień. Gwarantuję, że nasy...
Odsłon: 1689
 
            Łopatka z którą dzisiaj chcę się z Wami podzielić jest krucha, mięciutka wpro...
Odsłon: 6216
 
            Rogaliki pistacjowe to prawdziwa uczta smaku – miękkie, lecz z wierzchu chrup...
Odsłon: 8981
 
         
         
             
             
 
             
                     
                    