Sezon na dynię

Planujesz grilla w majówkę i szukasz oryginalnych smaków, którymi zaskoczysz gości? Do soczystego mięsa dołóż więc odrobinę konfitury z cebuli. I to nie byle jakiej, bo czerwonej! Dzięki temu połączeniu zyskasz odrobinę słodyczy i ostrości, a twoje kruche mięso będzie miało naprawdę wyjątkowy aromat. Przekonaj się, jak zrobić konfiturę z cebuli.

Polecane artykuły

Informacje Najlepsze rogaliki drożdżowe. Z każdym nadzieniem smakują wybitnie, bo sekretem jest ciasto

Rogaliki drożdżowe to klasyk, który nigdy się nie nudzi. Miękkie i aromatyczne, sprawdzają się zarówno na śniadanie, jak i deser czy podwieczorek....

2
Informacje Jesienny gulasz. Danie, które rozgrzewa, daje dużo energii i witalności

Jesienny gulasz to danie, które w chłodne dni wypełnia dom ciepłem i aromatem. Soczyste mięso, warzywa i gęsty, pachnący sos tworzą posiłek pełen s...

2
Informacje Jej uprawa była kiedyś zakazana. Dziś ma ważne miejsce, dba o serce i chroni przed zakrzepami

Czy wiesz, że fasola z orzełkiem to zakazane warzywo, którego uprawa w pewnym okresie historii była w Polsce niedozwolona? Dziś trudno w to uwierzy...

15
Ewa gotuje Ewa gotuje dla najmłodszych. Tymi potrawami dzieciaki będą się zajadać

Każdy rodzic wie, jak ciężko jest przygotować potrawy, które posmakują najmłodszym. Dzieciaki zdecydowanie lubią przy jedzeniu pomarudzić, ale są p...

2

Komentarze

Ostatnio komentowane przepisy

60 min
9
>60 min
16
60 min
12
60 min
2