Ewa Gotuje

Domowe, aromatyczne falafele to świetna alternatywa dla mięsa. Połącz cieciorkę, czosnek, kolendrę, kurkumę, kmin rzymski, imbir, oraz gałkę muszkatołową. Możesz dodać je do pysznej sałatki, do której wrzucisz swoje ulubione warzywa, idealnie sprawdzą się na szybki obiad lub lekką kolację.

Polecane artykuły

Informacje Błędy, które popełniasz podczas przygotowywania kurczaka. Nie tylko mycie jest zakazane

Kurczak to jeden z najpopularniejszych składników w polskiej kuchni. Jest on lekkostrawny, niedrogi i niezwykle smaczny, jednak nie każdy potrafi s...

2
Ewa gotuje Gotowanie po podhalańsku z Ewą Wachowicz. Było aromatycznie i sycąco

Ewa Wachowicz w 552. odcinku programu "Ewa gotuje" zaprasza widzów pod samiuśkie Tatry, gdzie zdecydowanie można aktywnie wypocząć i dobrze zjeść....

4
Informacje Napój na trawienie i odporność. Pij przed śniadaniem, szybko poczujesz się lepiej

Jesień to czas, w którym nasza odporność wystawiona jest na próbę. Wahania temperatur, mniej słońca i ograniczona aktywność fizyczna sprawiają, że...

5
Ewa gotuje Ewa gotuje: Rosół jagnięcy, pierogi z bryndzą i oscypkiem, kołacz podhalański

Najnowszy odcinek programu "Ewa gotuje" to prawdziwa gratka dla wielbicieli kuchni góralskiej. Ewa Wachowicz ugotuje tradycyjny rosół na jagnięcini...

1

Komentarze

Ostatnio komentowane przepisy

Dania główne Wątroba wieprzowa w sosie własnym

Kto lubi a kto nienawidzi? z doświadczenia wiem że dla większości jest to zmo...

Odsłon: 328

15 min
1
Ciasta Kruchy jabłecznik z budyniem

Kruche ciasto idealnie komponuje się z jabłkami i delikatnym budyniem.

Odsłon: 132054

>60 min
289
Sałatki Sałatka na drugie śniadanie

Oto najprostsza, ekspresowa sałatka na drugie śniadanie – wystarczy pokroić k...

Odsłon: 41268

15 min
39
30 min
10
30 min
7