Dzisiaj wyjątkowo wiosenna propozycja! Soczysty kurczak w towarzystwie aromatycznych i barwnych pomidorków. Smaku i koloru potrawie dodaje wyrazisty tymianek. Całość prezentuje się i smakuje naprawdę wyśmienicie. Sprawdź!

Polecane artykuły

W czasach PRL-u ten deser był nieodłącznym elementem w wielu domach. Dziś, choć trochę zapomniany, zasługuje na nową szansę. Ma w sobie coś wyjątko...

Wybierając warzywa do codziennego menu, warto postawić na te, które dostarczają nam nie tylko witamin, ale także kluczowych minerałów. Potas i magn...

Makaron konjac, znany i ceniony w Azji już w VI wieku, powoli zdobywa popularność na całym świecie. Ten lekki i niskokaloryczny składnik doskonale...

Pikantne naleśniki to świetny sposób na przełamanie kulinarnej rutyny i wprowadzenie odrobiny ekscytacji do codziennego menu – od meksykańskich war...
Komentarze
Ostatnio komentowane przepisy

Delikatne pupleciki otulone pysznym pesto , zapieczone w muszlach makaronowyc...
Odsłon: 75
Dziś do pracy.
- Grill
- Do pracy
- Polska
- Bez glutenu
- Bez laktozy
- Dla dzieci
- Dietetyczne
- Warzywa
- Przyprawy
- Czosnek
- Dla zdrowia
Odsłon: 99

Polecam. To jest dobre.
- Wielkanoc
- Do pracy
- Polska
- Warzywa
- Papryka
- Nabiał
- Jajka
- Ser
- Mięso
- Przyprawy
- Czosnek
- Kolendra
- Dla zdrowia
Odsłon: 78
Jak wykorzystać mięso z rosołu? Paszteciki drożdżowe z mięsem i kapustą robię...
- Boże Narodzenie
- Polska
- Włoska
- Śródziemnomorska
- Kasze i ryż
- Warzywa
- Nabiał
- Jajka
- Mięso
- Przyprawy
- Pizze
Odsłon: 15376
Dzisiaj w roli głównej kapusta pekińska. Pekinka raczej kojarzy się z surówką...
Odsłon: 288

