Sezon na dynię

Edycja listopadowego plebiscytu dobiegła końca. Tym razem we współpracy z firmą Sokołów zorganizowaliśmy konkurs dla wielbicieli tradycyjnej polskiej kuchni. Spośród setek zgłoszeń wyłoniliśmy listę laureatów, do których powędrują atrakcyjne nagrody.

123RF/Picsel

Tematem przewodnim listopadowego plebiscytu były dania kuchni polskiej. Razem z firmą Sokołów zachęciliśmy naszych użytkowników do dodawania przepisów na tradycyjne polskie potrawy i desery. 

Spośród zgłoszeń, jakie do nas napłynęły, wybraliśmy pięć najciekawszych przepisów, a autorów postanowiliśmy nagrodzić - 1000 zł dla zwycięzcy, 500 zł dla uczestników zajmujących drugie i trzecie miejsce na podium oraz 250 zł dla czwartej i piątej pozycji.

Daliśmy szansę również użytkownikom w ocenianiu przepisów. W plebiscycie przyznaliśmy nagrodę publiczności - 500 zł dla autora przepisu, który uzyskał największą liczbę głosów.

To jednak nie koniec niespodzianek! Osoby oddające głosy w plebiscycie, które podały najciekawsze odpowiedzi na pytanie konkursowe, miały szansę zawalczyć o jedną z dziesięciu nagród rzeczowych.

Wyniki plebiscytu zostały opublikowane na stronie: Uczta Smaków - tradycyjne dania kuchni polskiej

Artykuł sponsorowany

Komentarze

Ostatnio komentowane przepisy

15 min
7
Zupy Zupa z brukselką

Przepis na zupę jarzynową z brukselką.

Odsłon: 1335

60 min
16
Desery Bułeczki dyniowe z czekoladą

Bułeczki dyniowe z czekoladą to dość nieoczywiste połączenie. Do zrobienia ci...

Odsłon: 14063

30 min
16