Na rozgrzewkę - prezentacja sprawdzonych technik formowania pączków, faworków i racuchów. Na kolejnym etapie wtajemniczenia - sposoby na stworzenie pączków z białą obwódką i oryginalne sposoby podania gotowych przysmaków. Zachwyć się smakiem róży karnawałowych, odkryj słodycze z rozmaitych zakamarków świata - nawet z Egiptu! Jeśli preferujesz dania pikantne, zajrzyj do przepisów na racuchy piwne i pączki ziemniaczane.
Książkę możesz kupić w www.kdc.pl
75 przepyszności!Od klasycznych racuszków z serem po pączki z... kiełbasą!

REKLAMA

Komentarze
Ostatnio komentowane przepisy
Dania główne
kalarepa w cieście z sosem koperkowym
W takim wydaniu kalarepa rozejdzie się w kilka minut. Kalarepa obtoczona jest...
Odsłon: 68
2
Dania główne
kieszonki wieprzowe z bobem
Kieszonki wieprzowe z bobem to letnie, soczyste danie, które skrywa w środku...
Odsłon: 45
2

REKLAMA
