Na rozgrzewkę - prezentacja sprawdzonych technik formowania pączków, faworków i racuchów. Na kolejnym etapie wtajemniczenia - sposoby na stworzenie pączków z białą obwódką i oryginalne sposoby podania gotowych przysmaków. Zachwyć się smakiem róży karnawałowych, odkryj słodycze z rozmaitych zakamarków świata - nawet z Egiptu! Jeśli preferujesz dania pikantne, zajrzyj do przepisów na racuchy piwne i pączki ziemniaczane.
Książkę możesz kupić w www.kdc.pl
75 przepyszności!Od klasycznych racuszków z serem po pączki z... kiełbasą!

REKLAMA

Komentarze
Ostatnio komentowane przepisy

Dania główne
Kotlety mielone wieprzowo - wołowe
Smaczne i proste w przygotowaniu kotlety mielone z mięsa wieprzowo - wołowego.
Odsłon: 846
5

Dania główne
Bagietki na kolację
Polecam. To jest dobre.
- Wielkanoc
- Do pracy
- Polska
- Warzywa
- Papryka
- Nabiał
- Jajka
- Ser
- Mięso
- Przyprawy
- Czosnek
- Kolendra
- Dla zdrowia
Odsłon: 5818
18

Przepis dnia
Dania główne
Zapiekanka z ziemniakami i cukinią z białym serem
Lekka warzywna zapiekanka z ziemniakami, cukinią i białym serem. Warto trochę...
Odsłon: 9639
8
Dania główne
kalarepa w cieście z sosem koperkowym
W takim wydaniu kalarepa rozejdzie się w kilka minut. Kalarepa obtoczona jest...
Odsłon: 293
3

REKLAMA
