Na rozgrzewkę - prezentacja sprawdzonych technik formowania pączków, faworków i racuchów. Na kolejnym etapie wtajemniczenia - sposoby na stworzenie pączków z białą obwódką i oryginalne sposoby podania gotowych przysmaków. Zachwyć się smakiem róży karnawałowych, odkryj słodycze z rozmaitych zakamarków świata - nawet z Egiptu! Jeśli preferujesz dania pikantne, zajrzyj do przepisów na racuchy piwne i pączki ziemniaczane.
Książkę możesz kupić w www.kdc.pl
75 przepyszności!Od klasycznych racuszków z serem po pączki z... kiełbasą!
REKLAMA
Komentarze
Ostatnio komentowane przepisy
Ciasta
Ciasto Biała Góra
Ciasto Biała Góra to wielowarstwowy deser z lekkiego biszkoptu, chrupiącej be...
Odsłon: 118859
138
Zupy
prosta zupa grzybowa
kto lubi grzybową musi tą zupę zrobić. Jest szybka i prosta do zrobienia zupa...
- Boże Narodzenie
- Polska
- Włoska
- Śródziemnomorska
- Buliony
- Makaron
- Warzywa
- Nabiał
- Grzyby
- Przyprawy
- Czosnek
- Rozmaryn
- Tymianek
- Makarony
- Makaronowe
Odsłon: 8754
14
Zupy
Żmudzka zupa z gęsi
Przepis pochodzi z niesamowitej książki kucharskiej, napisanej przez śp. Hann...
Odsłon: 3186
6
Sałatki
Wielka micha sałatki hawajskiej
Prosta sałatka z makaronu orzo, ananasa, selera naciowego, jajek, szynki, ogó...
- Wielkanoc
- Boże Narodzenie
- Impreza
- Grill
- Polska
- Śródziemnomorska
- Ryż
- Makaron
- Ryżowy
- Warzywa
- Kukurydza
- Owoce
- Nabiał
- Jajka
- Przyprawy
- Czosnek
- Makarony
- Makaronowe
Odsłon: 2619
7
REKLAMA