Na rozgrzewkę - prezentacja sprawdzonych technik formowania pączków, faworków i racuchów. Na kolejnym etapie wtajemniczenia - sposoby na stworzenie pączków z białą obwódką i oryginalne sposoby podania gotowych przysmaków. Zachwyć się smakiem róży karnawałowych, odkryj słodycze z rozmaitych zakamarków świata - nawet z Egiptu! Jeśli preferujesz dania pikantne, zajrzyj do przepisów na racuchy piwne i pączki ziemniaczane.
Książkę możesz kupić w www.kdc.pl
75 przepyszności!Od klasycznych racuszków z serem po pączki z... kiełbasą!
REKLAMA
Komentarze
Ostatnio komentowane przepisy
Przekąski
Śledzie po białostocku
Śledzie po białostocku to danie bazujące na składnikach wykorzystywanych pows...
Odsłon: 4467
6
Ciasta
Miodownik świąteczny - CICHA NOC
Taki miodownik uwielbiają wszyscy, pachnący goździkami i cynamonem. W odświęt...
Odsłon: 5902
9
Sałatki
Sałatka z buraczkami i kiszoną kapustą
Sałatka do obiadu. Pasuje i do mięsa i do ryby. Może być też samodzielną prze...
- Impreza
- Do pracy
- Polska
- Wegetariańskie
- Warzywa
- Kapusta
- Fasolka
- Buraki
- Ryby
- Przyprawy
- Kolendra
- Dla zdrowia
Odsłon: 1359
13
Przekąski
Śledzie po litewsku
Po prostu pyszne. Doskonale pasują na wigilijny stół. Dodatki to szprotki, gr...
Odsłon: 12691
11
REKLAMA