Na rozgrzewkę - prezentacja sprawdzonych technik formowania pączków, faworków i racuchów. Na kolejnym etapie wtajemniczenia - sposoby na stworzenie pączków z białą obwódką i oryginalne sposoby podania gotowych przysmaków. Zachwyć się smakiem róży karnawałowych, odkryj słodycze z rozmaitych zakamarków świata - nawet z Egiptu! Jeśli preferujesz dania pikantne, zajrzyj do przepisów na racuchy piwne i pączki ziemniaczane.
Książkę możesz kupić w www.kdc.pl
75 przepyszności!Od klasycznych racuszków z serem po pączki z... kiełbasą!

REKLAMA

Komentarze
Ostatnio komentowane przepisy

Ciasta
Ciasto czekoladowe w 5 minut
Czy możliwe jest przygotowanie ciasta czekoladowego w 5 minut? Oczywiście, że...
Odsłon: 21511
25

Ciasta
Delicjusz – ciasto
Ciasto Delicjusz to ciasto składające się z dwóch rodzajów ciasta biszkoptowe...
Odsłon: 9552
24
Dania główne
placek jarosza
Placek jarosza to znakomita propozycja na lekki lunch. Puszyste ciasto z doda...
Odsłon: 2097
4
Dania główne
Kremowe risotto z bobem
Przepis na pyszne i mocno kremowe risotto z bobem, boczkiem i prażonymi ziarn...
Odsłon: 4099
12

Ciasta
Ciasto jogurtowe z owocami
Pyszne, puszyste i delikatne ciasto jogurtowe z owocami. Idealne w sezonie ow...
Odsłon: 728
4

Śniadania
Pasta z białej fasoli i awokado
Pomysł na smaczne bezmięsne kanapki.
- Wielkanoc
- Impreza
- Grill
- Do pracy
- Bez glutenu
- Bez laktozy
- Bez cukru
- Dla dzieci
- Dietetyczne
- Wegetariańskie
- Wegańskie
- Warzywa
- Fasolka
- Papryka
- Owoce
- Awokado
- Przyprawy
- Bazylia
- Imbir
- Majeranek
- Dla zdrowia
Odsłon: 368
2

REKLAMA
