Na rozgrzewkę - prezentacja sprawdzonych technik formowania pączków, faworków i racuchów. Na kolejnym etapie wtajemniczenia - sposoby na stworzenie pączków z białą obwódką i oryginalne sposoby podania gotowych przysmaków. Zachwyć się smakiem róży karnawałowych, odkryj słodycze z rozmaitych zakamarków świata - nawet z Egiptu! Jeśli preferujesz dania pikantne, zajrzyj do przepisów na racuchy piwne i pączki ziemniaczane.
Książkę możesz kupić w www.kdc.pl
75 przepyszności!Od klasycznych racuszków z serem po pączki z... kiełbasą!
REKLAMA
Komentarze
Ostatnio komentowane przepisy
Przepis dnia
Dania główne
Krokiety z mięsem i pieczarkami
Krokiety z mięsem z rosołu to doskonały pomysł na obiad. Mięso niezbyt smaczn...
Odsłon: 2849
24
Ciasta
Piernik wileński z mąki żytniej
Święta Bożego Narodzenia to czas pierniczków, pierników i innych smakołyków....
Odsłon: 3942
4
Ciasta
Piernik staropolski - domek z piernika
Nie ma Święt Bożego Narodzenia bez piernika. Bardzo ważny jest miód dodawany...
Odsłon: 780
7
REKLAMA