Boże Narodzenie na słono

Jak gotować prosto, smacznie, sezonowo? I przede wszystkim tak, by nic się nie zmarnowało? Rocznie na świecie wyrzuca się ponad miliard ton jedzenia. Pascal Brodnicki radzi, jak powstrzymać ten proces i przygotowywać posiłki z sercem i głową.

Poznaj niezawodne triki, dzięki którym:Kuchnia z pomysłem
*będziesz kupować mądrze
*stworzysz idealną spiżarnię
*na pierwszy rzut oka rozpoznasz świeże produkty
*stworzysz niezwykłe połączenia smaków
*niczego nie wyrzucisz.

Prosta kuchnia nie musi być nudna! Spróbuj cappuccino z zielonego groszku, turbota z chutney z cebuli, racuchów z owoców z czekoladą... Ponad 70 pysznych, nowoczesnych przepisów, dzięki którym zaoszczędzisz czas i pieniądze!

Pascal Brodnicki. Uczył się gotować we francuskich szkołach gastronomicznych, pracował w najlepszych restauracjach Paryża i Nowego Jorku. Prekursor telewizyjnych programów kulinarnych w Polsce. Od 11 lat radzi, jak gotować smaczniej i ciekawiej. I przekonuje, że to naprawdę nic trudnego

Wydawnictwo Pascal

 

Trzy egzemplarze najnowszej książki Pascala Brodnickiego wkrótce do wygrania w naszym konkursie!

Komentarze

Ostatnio komentowane przepisy

>60 min
78
Ciasta Domek z piernika

Robienie pierników na Święta to cudowna zabawa. Dużo radości sprawia zrobien...

Odsłon: 184

>60 min
9
>60 min
14
Ciasta Miodownik świąteczny - CICHA NOC

Taki miodownik uwielbiają wszyscy, pachnący goździkami i cynamonem. W odświęt...

Odsłon: 6814

>60 min
20
Ciasta Piernik wileński z mąki żytniej

Święta Bożego Narodzenia to czas pierniczków, pierników i innych smakołyków....

Odsłon: 5608

>60 min
33