Sezon na dynię

Jak gotować prosto, smacznie, sezonowo? I przede wszystkim tak, by nic się nie zmarnowało? Rocznie na świecie wyrzuca się ponad miliard ton jedzenia. Pascal Brodnicki radzi, jak powstrzymać ten proces i przygotowywać posiłki z sercem i głową.

Poznaj niezawodne triki, dzięki którym:Kuchnia z pomysłem
*będziesz kupować mądrze
*stworzysz idealną spiżarnię
*na pierwszy rzut oka rozpoznasz świeże produkty
*stworzysz niezwykłe połączenia smaków
*niczego nie wyrzucisz.

Prosta kuchnia nie musi być nudna! Spróbuj cappuccino z zielonego groszku, turbota z chutney z cebuli, racuchów z owoców z czekoladą... Ponad 70 pysznych, nowoczesnych przepisów, dzięki którym zaoszczędzisz czas i pieniądze!

Pascal Brodnicki. Uczył się gotować we francuskich szkołach gastronomicznych, pracował w najlepszych restauracjach Paryża i Nowego Jorku. Prekursor telewizyjnych programów kulinarnych w Polsce. Od 11 lat radzi, jak gotować smaczniej i ciekawiej. I przekonuje, że to naprawdę nic trudnego

Wydawnictwo Pascal

 

Trzy egzemplarze najnowszej książki Pascala Brodnickiego wkrótce do wygrania w naszym konkursie!

Komentarze

Ostatnio komentowane przepisy

Ciasta Kruche ciasto ze śliwkami

Kruche ciasto ze śliwkami. Idealne do popołudniowej kawki. Ciasto jest bardzo...

Odsłon: 22440

60 min
15
Dania główne Marry me chicken

Marry me chicken (kurczak "wyjdź za mnie") to pyszne i aromatyczne danie z ku...

Odsłon: 14546

30 min
15
Dania główne Tonkatsu kotlet

Tonkatsu kotlet to chrupiący na zewnątrz i soczysty w środku kotlet schabowy...

Odsłon: 4493

15 min
6
Ciasta Ciasto z kiwi bez pieczenia

Lekkie ciasto z kiwi bez pieczenia to idealna propozycja na letnie, upalne dn...

Odsłon: 43658

30 min
41
Dania główne wieprzowina w piwie

Chrupiące mięsko w wyjątkowym piwnym sosie. Z dodatkiem ziemniaków i ogórka k...

Odsłon: 565

>60 min
5