Boże Narodzenie na słodko

Jak gotować prosto, smacznie, sezonowo? I przede wszystkim tak, by nic się nie zmarnowało? Rocznie na świecie wyrzuca się ponad miliard ton jedzenia. Pascal Brodnicki radzi, jak powstrzymać ten proces i przygotowywać posiłki z sercem i głową.

Poznaj niezawodne triki, dzięki którym:Kuchnia z pomysłem
*będziesz kupować mądrze
*stworzysz idealną spiżarnię
*na pierwszy rzut oka rozpoznasz świeże produkty
*stworzysz niezwykłe połączenia smaków
*niczego nie wyrzucisz.

Prosta kuchnia nie musi być nudna! Spróbuj cappuccino z zielonego groszku, turbota z chutney z cebuli, racuchów z owoców z czekoladą... Ponad 70 pysznych, nowoczesnych przepisów, dzięki którym zaoszczędzisz czas i pieniądze!

Pascal Brodnicki. Uczył się gotować we francuskich szkołach gastronomicznych, pracował w najlepszych restauracjach Paryża i Nowego Jorku. Prekursor telewizyjnych programów kulinarnych w Polsce. Od 11 lat radzi, jak gotować smaczniej i ciekawiej. I przekonuje, że to naprawdę nic trudnego

Wydawnictwo Pascal

 

Trzy egzemplarze najnowszej książki Pascala Brodnickiego wkrótce do wygrania w naszym konkursie!

Komentarze

Ostatnio komentowane przepisy

30 min
11
Desery Ciasteczka owsiane z jabłkiem i cynamonem

Przepis na pyszne, pożywne i aromatyczne ciasteczka owsiane z jabłkiem i cyna...

Odsłon: 4316

15 min
15
Dania główne Łosoś pieczony

Łosoś pieczony na szpinaku z dodatkiem migdałów i aromatycznego sosu może być...

Odsłon: 315

30 min
2
Przekąski Schab z ananasem w galarecie

Plastry duszonego schabu przybrane ananasem, polane galaretą to doskonała prz...

Odsłon: 23052

60 min
30
Ciasta Ciasto pijak

Wyśmienite ciasto o makowo -kokosowym spodzie, kremie budyniowym i ciasteczka...

Odsłon: 3229

60 min
8