Premiera książki Marka Bardadyna "Wegański detoks"

Już 23 marca do księgarń trafi nowa książka dra Marka Bardadyna „Wegański detoks” . „Wbrew pozorom pandemia to sprzyjający czas, by wprowadzić zdrowe nawyki żywieniowe” – mówi jej autor zachęcając do podjęcia wyzwania. Płynna dieta strukturalna to szybkie odchudzanie, wzmocnienie odporności oraz oczyszczenie i regeneracja.

Źródło: Informacja prasowa

Doktor Marek Bardadyn, twórca znanej ze skuteczności diety strukturalnej, tym razem zachęca czytelników do przeprowadzenia płynnego detoksu.

Wegański detoks zawiera niezwykle prostą w zastosowaniu kurację w całości opartą na produktach roślinnych, która pomaga szybko i skutecznie oczyścić ciało i umysł, wzmacnia odporność i uruchamia naturalne procesy samoleczenia organizmu. Mając do dyspozycji zestaw opartych na zasadach diety strukturalnej przepisów na cały tydzień, łatwo przeprowadzić ten detoks samodzielnie. Kaloryczność tej bogatej w składniki odżywcze, świetnie zbilansowanej kuracji wynosi zaledwie 900 kcal, czyli na pograniczu postu. Mimo to starannie dobrane produkty gwarantują, że jest ona bezpieczna, a płynna forma zapewnia wytchnienie nadmiernie obciążonemu układowi trawiennemu, skutecznie reguluje metabolizm i masę ciała, usuwa nadmiar toksyn z organizmu, a przy okazji pozwala odzyskać naturalną równowagę psychofizyczną.

Doktor Marek Bardadyn jest ekspertem w dziedzinie odżywiania i zdrowego stylu życia, twórcą diety strukturalnej zaprezentowanej w takich bestsellerach, jak Kody młodości, Odchudzająca książka kucharska, Odchudzanie weekendowe czy Dietetyczne przepisy.

 

Źródło: Informacja prasowa

Komentarze

Ostatnio komentowane przepisy

Dania główne Pikantne goujons z kurczaka

Propozycja na przekąskę lub danie główne, które można podać z frytkami lub ry...

Odsłon: 14398

15 min
11
Desery Tarta borówkowa

Tarta borówkowa na kruchym cieście z przepysznym i delikatnym kremem patissie...

Odsłon: 569

>60 min
7
15 min
3

Polecane artykuły

Informacje Najpyszniejsze ciasta ze świeżymi morelami i brzoskwiniami. Koleżanki będą brać przepisy

Świeże owoce zawsze dodają wypiekom wyjątkowego smaku i aromatu, a połączenie moreli i brzoskwiń to prawdziwy hit w letnich ciastach. Jeśli szukasz...

1
Informacje Pomysły na morele. Zrób dżem, powidła, konfiturę i kiszone morele

Sezon morelowy to czas, kiedy ogród cieszy nas bogactwem słodkich owoców, które proszą się o kreatywne wykorzystanie. Od tradycyjnych dżemów i powi...

3
Informacje Pieczonki, duszonki, a może prażonki? Oto genialne potrawy z żeliwnego kociołka

Miłośnicy posiłków na świeżym powietrzu z pewnością zgodzą się z opinią, że jedzenie na łonie natury smakuje najlepiej. Dodatkowo ogniskowa atmosfe...

1
Informacje 6 pomysłów na obiad z ogniska. Tak pysznego smaku się nie zapomina

Jednym z najlepszych wspomnień wielu Polaków są wakacyjne ogniska, organizowane przez rodzinę czy podczas kolonii. Podawano wtedy pieczone kiełbask...

3