Kolejna książka z bestsellerowej serii "Podstawy gotowania"!Przeczytaj, jeśli zastanawiasz się, jak poznać, czy ryba jest świeża, jakie gatunki będą dobrze smakować w warzywnej potrawce, a które najlepiej pasują do galarety.

Wstęp podpowie Ci, jak należy się rozprawić z surową rybą: wypatroszyć ją, pozbawić skóry, umyć... Poznasz też patenty na udane smażenie, grillowanie i duszenie ryb. A później - pora na 45 sprawdzonych przepisów na ryby na zimno, gotowane (także na parze), pieczone, z makaronem i ryżem... Już wkrótce na Twoim stole zagości panierowany pstrąg z winogronami, pizza z tuńczykiem i cytryną oraz tatar z łososia

Komentarze

Ostatnio komentowane przepisy

Przekąski Kurczak po wietnamsku

Kurczaka po wietnamsku należy przygotowywać bezpośrednio przed spożyciem. Nie...

Odsłon: 2147483647

60 min
68
Zupy Zupa pomidorowa z lanymi kluskami

Lekko słodkawa, w sam raz dla dzieci, taka jaką gotowała mama, na wywarze z d...

Odsłon: 118

30 min
2
Sałatki Pomidorowa sałatka z ogórkami i fetą

Prosta sałatka, która sprawdzi się jako śnaidanie z dodatkiem grzanki, jako p...

Odsłon: 2692

15 min
4

Przepis dnia

Ciasta Ciasto czekoladowe z colą

Ciasto czekoladowe z colą to ciekawy pomysł na deser. Sprawdzi się nie tylko...

Odsłon: 16137

30 min
25
Desery sernik na zimno z borówkową żelką

..idealny deser na letnie dni kiedy nie chce się włączać nawet piekarnika. S...

Odsłon: 5459

60 min
8