Sprawdzone przepisy na grilla

Kolejna książka z bestsellerowej serii "Podstawy gotowania"!Przeczytaj, jeśli zastanawiasz się, jak poznać, czy ryba jest świeża, jakie gatunki będą dobrze smakować w warzywnej potrawce, a które najlepiej pasują do galarety.

Wstęp podpowie Ci, jak należy się rozprawić z surową rybą: wypatroszyć ją, pozbawić skóry, umyć... Poznasz też patenty na udane smażenie, grillowanie i duszenie ryb. A później - pora na 45 sprawdzonych przepisów na ryby na zimno, gotowane (także na parze), pieczone, z makaronem i ryżem... Już wkrótce na Twoim stole zagości panierowany pstrąg z winogronami, pizza z tuńczykiem i cytryną oraz tatar z łososia

Komentarze

Ostatnio komentowane przepisy

Desery Keks

Jest szybki do przygotowania i można go zrobić, gdy tylko najdzie nas ochota....

Odsłon: 101

60 min
3
Ciasta Ciasto Malaga bez pieczenia

Bardzo szybkie do wykonania ciasto bez pieczenia. Herbatniki z puszystym krem...

Odsłon: 381

15 min
7