Wstęp podpowie Ci, jak należy się rozprawić z surową rybą: wypatroszyć ją, pozbawić skóry, umyć... Poznasz też patenty na udane smażenie, grillowanie i duszenie ryb. A później - pora na 45 sprawdzonych przepisów na ryby na zimno, gotowane (także na parze), pieczone, z makaronem i ryżem... Już wkrótce na Twoim stole zagości panierowany pstrąg z winogronami, pizza z tuńczykiem i cytryną oraz tatar z łososia
Kolejna książka z bestsellerowej serii "Podstawy gotowania"!Przeczytaj, jeśli zastanawiasz się, jak poznać, czy ryba jest świeża, jakie gatunki będą dobrze smakować w warzywnej potrawce, a które najlepiej pasują do galarety.

REKLAMA

Komentarze
Ostatnio komentowane przepisy

Ciasta
Ciasto Malaga bez pieczenia
Bardzo szybkie do wykonania ciasto bez pieczenia. Herbatniki z puszystym krem...
Odsłon: 381
7
Pieczywo
Ziołowe tościki z grilla
Tosty grillowane jak szaszłyki z masłem ziołowym i serem
Odsłon: 76
4

Zupy
Zupa pieczarkowa z porem i chili
Dziś postanowiłam trochę inaczej ugotować moja zupę niż dotychczas. Zwykle ni...
- Polska
- Włoska
- Śródziemnomorska
- Makaron
- Warzywa
- Papryka
- Grzyby
- Przyprawy
- Bazylia
- Czosnek
- Tymianek
- Makarony
- Makaronowe
- Dla zdrowia
Odsłon: 160
4

Dania główne
Gnocchi ze szparagami, chorizo i suszonymi pomidorami
Rewelacyjny, sezonowy obiad w 20 minut. Ziemniaczane kluseczki ze szparagami,...
Odsłon: 112
5

REKLAMA
