Wstęp podpowie Ci, jak należy się rozprawić z surową rybą: wypatroszyć ją, pozbawić skóry, umyć... Poznasz też patenty na udane smażenie, grillowanie i duszenie ryb. A później - pora na 45 sprawdzonych przepisów na ryby na zimno, gotowane (także na parze), pieczone, z makaronem i ryżem... Już wkrótce na Twoim stole zagości panierowany pstrąg z winogronami, pizza z tuńczykiem i cytryną oraz tatar z łososia
Kolejna książka z bestsellerowej serii "Podstawy gotowania"!Przeczytaj, jeśli zastanawiasz się, jak poznać, czy ryba jest świeża, jakie gatunki będą dobrze smakować w warzywnej potrawce, a które najlepiej pasują do galarety.
REKLAMA
Komentarze
Ostatnio komentowane przepisy
Ciasta
Ciasto pijak
Wyśmienite ciasto o makowo -kokosowym spodzie, kremie budyniowym i ciasteczka...
Odsłon: 816
5
Przepis dnia
Dania główne
Chicken burger z karmelizowanymi pieczarkami
Chicken burger z dodatkiem karmelizowanych pieczarek. Gorąco polecam!
- Impreza
- Grill
- Walentynki
- Halloween
- Amerykańska
- Warzywa
- Papryka
- Jajka
- Mięso
- Kurczak
- Grzyby
- Przyprawy
- Bazylia
- Czosnek
Odsłon: 411
3
Ciasta
Pychotka bożonarodzeniowa
Ciasto piernikowe z orzechowym kremem to prawdziwa pychotka bożonarodzeniowa,...
Odsłon: 15206
19
Ciasta
Domek z piernika
Pieczenie, zdobienie pierniczków to cudowna zabawa dla dzieci i dorosłych. Z...
Odsłon: 1860
22
REKLAMA