Wstęp podpowie Ci, jak należy się rozprawić z surową rybą: wypatroszyć ją, pozbawić skóry, umyć... Poznasz też patenty na udane smażenie, grillowanie i duszenie ryb. A później - pora na 45 sprawdzonych przepisów na ryby na zimno, gotowane (także na parze), pieczone, z makaronem i ryżem... Już wkrótce na Twoim stole zagości panierowany pstrąg z winogronami, pizza z tuńczykiem i cytryną oraz tatar z łososia
Ryby
Kolejna książka z bestsellerowej serii "Podstawy gotowania"!Przeczytaj, jeśli zastanawiasz się, jak poznać, czy ryba jest świeża, jakie gatunki będą dobrze smakować w warzywnej potrawce, a które najlepiej pasują do galarety.

REKLAMA

Komentarze
Ostatnio komentowane przepisy

Przetwory
Maceraty na zimę - Przyprawa i remedium lecznicze jednocześnie
Maceraty to cenne oleje roślinne z wyciągami z kwiatów, pąków i całych ziół....
- Amerykańska
- Azjatycka
- Polska
- Indyjska
- Chińska
- Śródziemnomorska
- Dietetyczne
- Warzywa
- Koktajle
- Dla zdrowia
Odsłon: 54
3

6

Desery
Sernik na zimno z różowymi winogronami
Prosty sernik na zimno z sera z wiaderka i kremówki, przyozdobiony różowymi w...
Odsłon: 104
2

REKLAMA
