Wstęp podpowie Ci, jak należy się rozprawić z surową rybą: wypatroszyć ją, pozbawić skóry, umyć... Poznasz też patenty na udane smażenie, grillowanie i duszenie ryb. A później - pora na 45 sprawdzonych przepisów na ryby na zimno, gotowane (także na parze), pieczone, z makaronem i ryżem... Już wkrótce na Twoim stole zagości panierowany pstrąg z winogronami, pizza z tuńczykiem i cytryną oraz tatar z łososia
Kolejna książka z bestsellerowej serii "Podstawy gotowania"!Przeczytaj, jeśli zastanawiasz się, jak poznać, czy ryba jest świeża, jakie gatunki będą dobrze smakować w warzywnej potrawce, a które najlepiej pasują do galarety.

REKLAMA

Komentarze
Ostatnio komentowane przepisy

Przepis dnia
Dania główne
Zapiekanka z ziemniakami i cukinią z białym serem
Lekka warzywna zapiekanka z ziemniakami, cukinią i białym serem. Warto trochę...
Odsłon: 8889
7

Ciasta
Mannowiec/Kaszak/Grysikowiec czyli ciasto z kaszą manną bez pieczenia
zapraszam Was na dość ciekawe ciasto, które może większości z Was kojarzy się...
- Wielkanoc
- Boże Narodzenie
- Impreza
- Grill
- Tłusty czwartek
- Walentynki
- Halloween
- Komunia
- Do pracy
- Kasze i ryż
- Nabiał
- Mleko
- Orzechy
- Ciasta
Odsłon: 21805
29
Dania główne
krokiety serowe z brokułami
Serowe krokiety z brokułami to smażone na złoto kotleciki z ciasta na bazie m...
Odsłon: 466
3

REKLAMA
