Wstęp podpowie Ci, jak należy się rozprawić z surową rybą: wypatroszyć ją, pozbawić skóry, umyć... Poznasz też patenty na udane smażenie, grillowanie i duszenie ryb. A później - pora na 45 sprawdzonych przepisów na ryby na zimno, gotowane (także na parze), pieczone, z makaronem i ryżem... Już wkrótce na Twoim stole zagości panierowany pstrąg z winogronami, pizza z tuńczykiem i cytryną oraz tatar z łososia
Kolejna książka z bestsellerowej serii "Podstawy gotowania"!Przeczytaj, jeśli zastanawiasz się, jak poznać, czy ryba jest świeża, jakie gatunki będą dobrze smakować w warzywnej potrawce, a które najlepiej pasują do galarety.
REKLAMA
Komentarze
Ostatnio komentowane przepisy
Przepis dnia
Ciasta
Tort czekoladowo-orzechowy
Polecam. Duży tort o wyrazistym smaku. Pasuje na każdą okazję.
Odsłon: 1484
31
Ciasta
Domek z piernika
Pieczenie, zdobienie pierniczków to cudowna zabawa dla dzieci i dorosłych. Z...
Odsłon: 368
9
Dania główne
Świąteczna kaczka w sosie żurawinowym z winem
Kaczka to prawdziwy symbol elegancji na stole, uwielbiana za swoją soczystość...
Odsłon: 49
1
Dania główne
Risotto z grzybami i zielonym groszkiem
Przepis na pyszne i niezwykle aromatyczne risotto z suszonymi grzybami, boczk...
Odsłon: 88
8
REKLAMA