Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
smakuje zawsze,chrupki w towarzystwie sosu sojowo- ostrygowego,doskonała przekąska jak i główne danie
Dynia to prawdziwa królowa jesieni, z której w prosty sposób przygotować możn...
Odsłon: 761
Puszysty sernik z dodatkiem mleka w proszku rozpływa się w ustach. Cieszy się...
Odsłon: 424946
To przepis na tradycyjną pizzę na grubym drożdżowym cieście. Taka pizza kojar...
Odsłon: 10688
Przepis dnia
Bardzo łatwa i prosta sałatka szwedzka z ogórków, wystarczy kilka chwil i zim...
Odsłon: 1336962
Dynia to prawdziwa królowa jesieni, z której w prosty sposób przygotować możn...
Odsłon: 761
Puszysty sernik z dodatkiem mleka w proszku rozpływa się w ustach. Cieszy się...
Odsłon: 424946
To przepis na tradycyjną pizzę na grubym drożdżowym cieście. Taka pizza kojar...
Odsłon: 10688
Przepis dnia
Bardzo łatwa i prosta sałatka szwedzka z ogórków, wystarczy kilka chwil i zim...
Odsłon: 1336962
Składniki
imbir i czosnek obieramy,kroimy na małe plasterki,podsmażamy na oleju sezamowym,wrzucamy umyte i osuszone wcześniej liście pak choi'a,dodajemy sos sojowy i ostrygowy,mieszamy z łyżeczką brązowego cukru,suszonym chilli,dorzucamy namoczone wcześniej i pokrojone w plasterki grzyby mun i całą papryczkę chilli świeżą-smażymy wszystko na chrupko( podlewamy odrobiną wody jak jest taka potrzeba ) podajemy od razu,prosto z woka,na ciepło,z posiekanym szczypiorkiem Smacznego ;-)