Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
smakuje zawsze,chrupki w towarzystwie sosu sojowo- ostrygowego,doskonała przekąska jak i główne danie
Przepis dnia
Trudno powiedzieć, które pierogi lepsze, te z kiszoną kapustą, czy te ze słod...
Odsłon: 4616
Polecam. Ryby są zdrowe i warto je jeść nie tylko raz w tygodniu.
Odsłon: 12486
Święta Bożego Narodzenia to czas pierniczków, pierników i innych smakołyków....
Odsłon: 5697
Taki miodownik uwielbiają wszyscy, pachnący goździkami i cynamonem. W odświęt...
Odsłon: 7082
Przepis dnia
Trudno powiedzieć, które pierogi lepsze, te z kiszoną kapustą, czy te ze słod...
Odsłon: 4616
Polecam. Ryby są zdrowe i warto je jeść nie tylko raz w tygodniu.
Odsłon: 12486
Święta Bożego Narodzenia to czas pierniczków, pierników i innych smakołyków....
Odsłon: 5697
Taki miodownik uwielbiają wszyscy, pachnący goździkami i cynamonem. W odświęt...
Odsłon: 7082
Składniki
imbir i czosnek obieramy,kroimy na małe plasterki,podsmażamy na oleju sezamowym,wrzucamy umyte i osuszone wcześniej liście pak choi'a,dodajemy sos sojowy i ostrygowy,mieszamy z łyżeczką brązowego cukru,suszonym chilli,dorzucamy namoczone wcześniej i pokrojone w plasterki grzyby mun i całą papryczkę chilli świeżą-smażymy wszystko na chrupko( podlewamy odrobiną wody jak jest taka potrzeba ) podajemy od razu,prosto z woka,na ciepło,z posiekanym szczypiorkiem Smacznego ;-)