Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Domowe pieczywo jest najlepsze, także nie żałuję zakupu wypiekacza,okazuje się być pomocnym i wypieka pyszny chlebek. Dziś chlebek pszenny z dodatkiem maki pełnoziarnistej na kefirze
Pomysł na żeberka w marynacie świetny na grila, ale również do piekarnika. Za...
Odsłon: 287
Smażone udka i pierś z kaczki podane z podpieczonymi, młodymi ziemniakami i u...
Odsłon: 137
Boczek - może nie jest zbyt zdrowy, jest tłusty, ale czasem można sobie pofol...
Odsłon: 4950
Bardzo smaczny, kolejny chleb pszenny upieczony na żytnim zakwasie posypany p...
Odsłon: 2326
Pomysł na żeberka w marynacie świetny na grila, ale również do piekarnika. Za...
Odsłon: 287
Smażone udka i pierś z kaczki podane z podpieczonymi, młodymi ziemniakami i u...
Odsłon: 137
Boczek - może nie jest zbyt zdrowy, jest tłusty, ale czasem można sobie pofol...
Odsłon: 4950
Bardzo smaczny, kolejny chleb pszenny upieczony na żytnim zakwasie posypany p...
Odsłon: 2326
Składniki
Najpierw wlewamy mokre składniki do formy z wypiekacza a następnie make pszenna, moje pełnoziarnista, wsypujemy drożdże, sól i pestki ustawiamy program wypiekacza na duży bochenek z chrupiąca skórka 3h tryb. Po upieczeniu wyciągnąć, odczekać aż przestygnie i gotowy smakuje naprawdę super. Ser i masełko do kompletu.