Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Sałatka z nieskomplikowanych składników. Jej bazę stanowi zapomniana mortadela, która święciła triumfy w czasach PRL. Przygotowanie sałatki z mortadeli nie zajmie Ci więcej niż 10 minut. Najlepiej smakuje jeśli zaserwujesz ją lekko schłodzoną.
Paszteciki krucho-drożdżowe w tym przepisie inspirowane są smakami i tradycyj...
Odsłon: 113041
Zupa z wiśni zerwanych prosto z drzewa, świeżych i dorodnych to smak naszego...
Odsłon: 417
Przepis na pyszne i mocno kremowe risotto z bobem, boczkiem i prażonymi ziarn...
Odsłon: 758
Sprawdzony przepis na zaprawę do karkówki. Mięso, które w niej poleży jest so...
Odsłon: 571
Paszteciki krucho-drożdżowe w tym przepisie inspirowane są smakami i tradycyj...
Odsłon: 113041
Zupa z wiśni zerwanych prosto z drzewa, świeżych i dorodnych to smak naszego...
Odsłon: 417
Przepis na pyszne i mocno kremowe risotto z bobem, boczkiem i prażonymi ziarn...
Odsłon: 758
Sprawdzony przepis na zaprawę do karkówki. Mięso, które w niej poleży jest so...
Odsłon: 571
Składniki
Cebulę posiekaj. Ogórki, mortadelę i żółty ser pokrój w paski. Wszystko umieść w misce i porządnie zamieszaj.
Przygotuj sos. Połącz ze sobą, majonez, musztardę, cytrynę i przeciśnięty przez praskę czosnek.
Sałatkę z mortadeli podawaj schłodzoną, najlepiej z sosem w miseczce obok.