Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Sałatka z nieskomplikowanych składników. Jej bazę stanowi zapomniana mortadela, która święciła triumfy w czasach PRL. Przygotowanie sałatki z mortadeli nie zajmie Ci więcej niż 10 minut. Najlepiej smakuje jeśli zaserwujesz ją lekko schłodzoną.
Polecam. Ryby są zdrowe i warto je jeść nie tylko raz w tygodniu.
Odsłon: 8151
Nie ma Święt Bożego Narodzenia bez piernika. Bardzo ważny jest miód dodawany...
Odsłon: 1173
Po prostu pyszne. Doskonale pasują na wigilijny stół. Dodatki to szprotki, gr...
Odsłon: 9923
Święta Bożego Narodzenia to czas pierniczków, pierników i innych smakołyków....
Odsłon: 4544
Wariacja o hiszpańskim omlecie, czyli jednej ze słynniejszych hiszpańskich pr...
Odsłon: 576
Polecam. Ryby są zdrowe i warto je jeść nie tylko raz w tygodniu.
Odsłon: 8151
Nie ma Święt Bożego Narodzenia bez piernika. Bardzo ważny jest miód dodawany...
Odsłon: 1173
Po prostu pyszne. Doskonale pasują na wigilijny stół. Dodatki to szprotki, gr...
Odsłon: 9923
Święta Bożego Narodzenia to czas pierniczków, pierników i innych smakołyków....
Odsłon: 4544
Wariacja o hiszpańskim omlecie, czyli jednej ze słynniejszych hiszpańskich pr...
Odsłon: 576
Składniki
Cebulę posiekaj. Ogórki, mortadelę i żółty ser pokrój w paski. Wszystko umieść w misce i porządnie zamieszaj.
Przygotuj sos. Połącz ze sobą, majonez, musztardę, cytrynę i przeciśnięty przez praskę czosnek.
Sałatkę z mortadeli podawaj schłodzoną, najlepiej z sosem w miseczce obok.