Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Sałatka z nieskomplikowanych składników. Jej bazę stanowi zapomniana mortadela, która święciła triumfy w czasach PRL. Przygotowanie sałatki z mortadeli nie zajmie Ci więcej niż 10 minut. Najlepiej smakuje jeśli zaserwujesz ją lekko schłodzoną.
Schabowe po zakopiańsku to długo marynowane w cebuli i czosnku kotlety o wyją...
Odsłon: 7850
Łosoś pieczony na szpinaku z dodatkiem migdałów i aromatycznego sosu może być...
Odsłon: 285
Wyśmienite ciasto o makowo -kokosowym spodzie, kremie budyniowym i ciasteczka...
Odsłon: 3071
Przepis dnia
Chicken burger z dodatkiem karmelizowanych pieczarek. Gorąco polecam!
Odsłon: 586
Schabowe po zakopiańsku to długo marynowane w cebuli i czosnku kotlety o wyją...
Odsłon: 7850
Łosoś pieczony na szpinaku z dodatkiem migdałów i aromatycznego sosu może być...
Odsłon: 285
Wyśmienite ciasto o makowo -kokosowym spodzie, kremie budyniowym i ciasteczka...
Odsłon: 3071
Przepis dnia
Chicken burger z dodatkiem karmelizowanych pieczarek. Gorąco polecam!
Odsłon: 586
Składniki
Cebulę posiekaj. Ogórki, mortadelę i żółty ser pokrój w paski. Wszystko umieść w misce i porządnie zamieszaj.
Przygotuj sos. Połącz ze sobą, majonez, musztardę, cytrynę i przeciśnięty przez praskę czosnek.
Sałatkę z mortadeli podawaj schłodzoną, najlepiej z sosem w miseczce obok.