Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Bardzo, proste i banalne do wykonania, a co najwazniejsze lekkostrwne, a zarazem inne niz zwykla gotowana kura !
Polecam. Ryby są zdrowe i warto je jeść nie tylko raz w tygodniu.
Odsłon: 10539
Taki miodownik uwielbiają wszyscy, pachnący goździkami i cynamonem. W odświęt...
Odsłon: 6081
Święta Bożego Narodzenia to czas pierniczków, pierników i innych smakołyków....
Odsłon: 5335
Po prostu pyszne. Doskonale pasują na wigilijny stół. Dodatki to szprotki, gr...
Odsłon: 12942
Śledzie po białostocku to danie bazujące na składnikach wykorzystywanych pows...
Odsłon: 4689
Polecam. Ryby są zdrowe i warto je jeść nie tylko raz w tygodniu.
Odsłon: 10539
Taki miodownik uwielbiają wszyscy, pachnący goździkami i cynamonem. W odświęt...
Odsłon: 6081
Święta Bożego Narodzenia to czas pierniczków, pierników i innych smakołyków....
Odsłon: 5335
Po prostu pyszne. Doskonale pasują na wigilijny stół. Dodatki to szprotki, gr...
Odsłon: 12942
Śledzie po białostocku to danie bazujące na składnikach wykorzystywanych pows...
Odsłon: 4689
Składniki
piers pokroic na kawaleczki i podsmayc na teflonowej patelni bez tluszczu, jak z miesa wyjdzie sos wrzucicpokrojon marchewke, calosc doprawic do smaku wlac pol szklanki wody i dusic pod przykryciem pol godziny, mozna podawac z ryzem, smacznego zycze