Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
pyszna domowa szynka z szynkowaru polecam
Tonkatsu kotlet to chrupiący na zewnątrz i soczysty w środku kotlet schabowy...
Odsłon: 3777
Lekkie ciasto z kiwi bez pieczenia to idealna propozycja na letnie, upalne dn...
Odsłon: 41691
Chrupiące mięsko w wyjątkowym piwnym sosie. Z dodatkiem ziemniaków i ogórka k...
Odsłon: 446
Pyszne, puszyste ciasto marchewkowe z nutą czekolady. * Jeśli wolisz klasyc...
Odsłon: 248
Nie ma Święt Bożego Narodzenia bez piernika. Bardzo ważny jest miód dodawany...
Odsłon: 391
Tonkatsu kotlet to chrupiący na zewnątrz i soczysty w środku kotlet schabowy...
Odsłon: 3777
Lekkie ciasto z kiwi bez pieczenia to idealna propozycja na letnie, upalne dn...
Odsłon: 41691
Chrupiące mięsko w wyjątkowym piwnym sosie. Z dodatkiem ziemniaków i ogórka k...
Odsłon: 446
Pyszne, puszyste ciasto marchewkowe z nutą czekolady. * Jeśli wolisz klasyc...
Odsłon: 248
Nie ma Święt Bożego Narodzenia bez piernika. Bardzo ważny jest miód dodawany...
Odsłon: 391
Składniki
Przyprawy wsypuję do wody jak czosnek świeży to ścieram czosnek i dokładnie nacieram mięso po obu stronach przyprawami . Szynkę do szybkowaru wyłożonego woreczkiem i zakręcam woreczek i zamykam szynkowar i na cała noc do lodówki by mięso przeszło przyprawami Drugiego dnia gotuje szynkę w garnku z wodą na wolnym ogniu około 2 godziny tak by temperatura podczas gotowania nie złapała 100 stopni .Po ugotowaniu mięso z szynkowarem wstawiam do garnka z zimna woda by sie studziło i później na cała noc do lodówki trzeciego dnia wyjmuje szynkowar z szynką z lodówki wyjmuje mięso z szynkowaru i woreczka kroję na chleb i można zajadać smacznego .