Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Słodko-słony dressing sałatkowy przygotowany na bazie musztardy, oliwy i miodu. Warto wzbogacić jego smak o ulubione zioła np.: organo, tymianek lub bazylię. Dressing musztardowy świetnie podkręca smak warzyw. Jest banalnie prosty i szybki do zrobienia.
Uszka z mięsem drobiowo -wieprzowym, idealne do barszczu czerwonego. Prosty...
Odsłon: 3766
Nie ma Święt Bożego Narodzenia bez piernika. Bardzo ważny jest miód dodawany...
Odsłon: 621
Budowanie domku z piernika, robienie pierniczków, to świetna zabawa. Poza tym...
Odsłon: 3809
Dzisiaj przedstawiam przepis na pasztet z warzywami takimi jak groszek, march...
Odsłon: 385
Tego tortu nie trzeba zbytnio rekomendować. To jest ciasto, które zawsze i ws...
Odsłon: 705
Uszka z mięsem drobiowo -wieprzowym, idealne do barszczu czerwonego. Prosty...
Odsłon: 3766
Nie ma Święt Bożego Narodzenia bez piernika. Bardzo ważny jest miód dodawany...
Odsłon: 621
Budowanie domku z piernika, robienie pierniczków, to świetna zabawa. Poza tym...
Odsłon: 3809
Dzisiaj przedstawiam przepis na pasztet z warzywami takimi jak groszek, march...
Odsłon: 385
Tego tortu nie trzeba zbytnio rekomendować. To jest ciasto, które zawsze i ws...
Odsłon: 705
Składniki
Do miseczki wlej oliwę, dodaj musztardę, ocet i płynny miód. Dressing dopraw solą, pieprzem i tymiankiem. Składniki wymieszaj.
Sałatkę polej dressingiem tuż przed podaniem.