Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Pielmieni robi się tak jak nasze rodzime uszka, ale jest różnica w farszu. Pi...
Odsłon: 589
Sycylijski przepis, u mnie posłużył za inspiracje do pysznego makaronu.
Odsłon: 140
...do picia. Najlepszy naturalny energetyk. Życzę powodzenia wszystkim matu...
Odsłon: 149
CIEKAWOSTKA: Jarmuż zawiera wszystkie 9 aminokwasów potrzebnych do wytworzeni...
Odsłon: 107
Pielmieni robi się tak jak nasze rodzime uszka, ale jest różnica w farszu. Pi...
Odsłon: 589
Sycylijski przepis, u mnie posłużył za inspiracje do pysznego makaronu.
Odsłon: 140
...do picia. Najlepszy naturalny energetyk. Życzę powodzenia wszystkim matu...
Odsłon: 149
CIEKAWOSTKA: Jarmuż zawiera wszystkie 9 aminokwasów potrzebnych do wytworzeni...
Odsłon: 107
Składniki
Namoczyc żelatynę.Pół szklanki wody gotowac 2min.z cukrem.Dodac oplukane jagody.Zagotowac zmiksowac i połączyc z połową rozpuszczonej żelatyny.Dodac łyż.soku z cytryny i zaczekac aż ostygnie.Jogurt wymieszac z cukrem pudrem i waniliowym oraz 4 łyż.soku z cytryny.Dodac reszte rozpuszczonej żelatyny.Odstawic na 10 min.do lodówki.Połączyc z ubitą śmietaną Krem nałożyc do pucharków Polac sokiem jagodowym i dac do lodówki na 3godz.