Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Wyśmienite babeczki z ciasta francuskiego wypełnione różnymi pastami i ozdobione dodatkami goszczą zawsze na moich rodzinnych imprezach.Zapraszam na filmik.
Witajcie kochani biegnę dziś do was z nowym przepisem na domowe frytki, tak w...
Odsłon: 1136
Potrawkę podajemy z ryżem. Każdy ugotuje ryż tak jak lubi, ale podaję także p...
Odsłon: 181
Polecam. To jest dobre.
Odsłon: 2214
Wrzesień pachnie ciastem drożdżowym ze śliwkami.
Odsłon: 4257
Witajcie kochani biegnę dziś do was z nowym przepisem na domowe frytki, tak w...
Odsłon: 1136
Potrawkę podajemy z ryżem. Każdy ugotuje ryż tak jak lubi, ale podaję także p...
Odsłon: 181
Polecam. To jest dobre.
Odsłon: 2214
Wrzesień pachnie ciastem drożdżowym ze śliwkami.
Odsłon: 4257
Składniki
4 babeczki napełniamy farszem z groszku, układamy male kawaleczki łososia wędzonego i kawałeczki ogórka świeżego.
Nastepne 4 babeczki wypełniamy sosem z majonezem i dekorujemy kawałeczkami jajka i ogórkiem korniszonym.
Ostatnie 4 babeczki napełniamy farszem z tuńczykiem ,dekorujemy każdą babeczkę oliwką, cebulką i kapary.Farsz do babeczek ,aby je udekorować ,przełożyłam do rękawa cukierniczego z średnią tutką. Zapraszam do obejrzenia filmu ,krok po kroku jak zrobić te pyszne babeczki.Zapraszam również do mojej książki kulinarnej tam znajdziesz przepisy na różne okazje. Buon appetito.