Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Frytki z ziemniaków, smażone na oleju rzepakowym.
Cud witaminowy w postaci koktajlu "zero cukru"
Odsłon: 42
Uwielbiasz orzeźwiający smak cytryn? Jeśli lubisz także warstwowe wypieki, ni...
Odsłon: 7497
Przepis na małe, soczyste pulpeciki z mięsa mielonego skąpane w aromatycznym...
Odsłon: 154931
Polecam. Jak babciny.
Odsłon: 1070
Masz ochotę na pizzę, ale szukasz lżejszej i szybszej opcji? Ten przepis na p...
Odsłon: 521
Cud witaminowy w postaci koktajlu "zero cukru"
Odsłon: 42
Uwielbiasz orzeźwiający smak cytryn? Jeśli lubisz także warstwowe wypieki, ni...
Odsłon: 7497
Przepis na małe, soczyste pulpeciki z mięsa mielonego skąpane w aromatycznym...
Odsłon: 154931
Polecam. Jak babciny.
Odsłon: 1070
Masz ochotę na pizzę, ale szukasz lżejszej i szybszej opcji? Ten przepis na p...
Odsłon: 521
Składniki
Ziemniaki obieramy, myjemy, kroimy na frytki. W specjalnym garnku do głębokiego smażenia nagrzewamy olej.
Frytki wsypujemy do specjalnego koszyka metalowego, wkładamy go do garnka z nagrzanym olejem i smażymy frytki na rumiany kolor.
Usmażone frytki odcedzamy z oleju. Frytki posypujemy solą i ulubioną przyprawą do frytek, lekko potrząsamy koszem żeby sól i przyprawy się wymieszały.
Wysypujemy frytki na talerz. Smacznego!!!