Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Błyskawiczna w przygotowaniu, cudownie kremowa, aksamitna zupa krem z serków topionych. Najlepiej smakuje podana z chrupiącymi grzankami. Palce lizać!
Grill w wersji wege? Czemu nie. Te szaszłyki z serem halloumi i cukinią w pik...
Odsłon: 145
W sezonie dodajemy je do makaronów, zup, serwujemy z jajkiem sadzonym, warto...
Odsłon: 42
Grill w wersji wege? Czemu nie. Te szaszłyki z serem halloumi i cukinią w pik...
Odsłon: 145
W sezonie dodajemy je do makaronów, zup, serwujemy z jajkiem sadzonym, warto...
Odsłon: 42
Składniki
Cebulę obieramy z łupin, kroimy w drobną kostkę i podsmażamy w garnku i z rozgrzanym masłem klarowanym. Czosnek obieramy z łupin, przepuszczamy przez praskę i dodajemy do podsmażonej cebuli.
Do podsmażonej cebuli z czosnkiem przelewamy bulionem. Krótko gotujemy. Następnie dodajemy serki topione. Całość mieszamy, blendujemy na gładki krem. Zupę doprawiamy solą i pieprzem.
Krem z serków topionych podajemy od razu po przyrządzeniu z chrupiącymi grzankami.