Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Propozycja dla tych , którzy nie mają beczek na kapustę, miejsca na kapustę, a chcą mieć pyszną, zdrową, wolną od chemii kapustę.
Schabowe po zakopiańsku to długo marynowane w cebuli i czosnku kotlety o wyją...
Odsłon: 7944
Łosoś pieczony na szpinaku z dodatkiem migdałów i aromatycznego sosu może być...
Odsłon: 323
Wyśmienite ciasto o makowo -kokosowym spodzie, kremie budyniowym i ciasteczka...
Odsłon: 3265
Przepis dnia
Chicken burger z dodatkiem karmelizowanych pieczarek. Gorąco polecam!
Odsłon: 605
Schabowe po zakopiańsku to długo marynowane w cebuli i czosnku kotlety o wyją...
Odsłon: 7944
Łosoś pieczony na szpinaku z dodatkiem migdałów i aromatycznego sosu może być...
Odsłon: 323
Wyśmienite ciasto o makowo -kokosowym spodzie, kremie budyniowym i ciasteczka...
Odsłon: 3265
Przepis dnia
Chicken burger z dodatkiem karmelizowanych pieczarek. Gorąco polecam!
Odsłon: 605
Składniki
Kapustę posiekałem i zasypałem solą. Zostawiłem na kilka godzin aby kapusta zmiękła. W międzyczasie czyściłem i tarkowałem marchewkę, sukcesywnie mieszając z kapustą. Marchwi może być mniej, ale ja po pierwsze lubię marchew, a po drugie kapusta jest bardziej kolorowa.
Kapustę upychałem małymi porcjami w słoikach mocno ubijając (foto). W słoikach zostawiłem na dwa dni, żeby „buzowały” zakręciłem na trzeci dzień.