Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Danie, które nie tylko dobrze smakuje ale również robi się samo. Wystarczy doprawić i włożyć do rękawa. W tym czasie możemy przygotować surówkę i obrać ziemniaki.
Ciasto Biała Góra to wielowarstwowy deser z lekkiego biszkoptu, chrupiącej be...
Odsłon: 97633
To odżywcza, bardzo smaczna zupa. Z powodzeniem może zastąpić dwudaniowy obia...
Odsłon: 1929
Krokiety z mięsem z rosołu, idealne połączenie smaku i filozofii nie marnowan...
Odsłon: 5765
Tradycyjne kotlety schabowe w nieco innym wydaniu. Jest to danie łatwe w przy...
Odsłon: 5768
Ciasto Biała Góra to wielowarstwowy deser z lekkiego biszkoptu, chrupiącej be...
Odsłon: 97633
To odżywcza, bardzo smaczna zupa. Z powodzeniem może zastąpić dwudaniowy obia...
Odsłon: 1929
Krokiety z mięsem z rosołu, idealne połączenie smaku i filozofii nie marnowan...
Odsłon: 5765
Tradycyjne kotlety schabowe w nieco innym wydaniu. Jest to danie łatwe w przy...
Odsłon: 5768
Składniki
Mięso umyć, osuszyć papierowym ręcznikiem i obsypać przyprawami. Skropić olejem i sosem sojowym. Przełożyć do większej miski i odstawić na 2 godziny do lodówki. Po tym czasie -pałki z kurczaka przełożyć do rękawa . Dodać listki i ziele oraz resztki oleju i sosu sojowego w którym macerowało się mięso. Mocno związać końcówki rękawa. Piec przez godzinę w piekarniku nagrzanym do 180 stopni. Dziesięć minut przed końcem pieczenia rękaw rozciąć a mięso posmarować miodem zmieszanym z musztardą. Podać z ziemniakami i surówką ze słodkiej kapusty.