Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Danie, które nie tylko dobrze smakuje ale również robi się samo. Wystarczy doprawić i włożyć do rękawa. W tym czasie możemy przygotować surówkę i obrać ziemniaki.
Sernik zawsze dobry. Polecam.
Odsłon: 1211
Świąteczny makowiec na kruchym spodzie, z polewą czekoladową. Przepyszne bożo...
Odsłon: 396
Polecam wypróbowanie tego przepisu jeszcze przed Świętami. To jest ulubiony...
Odsłon: 1284
Sernik zawsze dobry. Polecam.
Odsłon: 1211
Świąteczny makowiec na kruchym spodzie, z polewą czekoladową. Przepyszne bożo...
Odsłon: 396
Polecam wypróbowanie tego przepisu jeszcze przed Świętami. To jest ulubiony...
Odsłon: 1284
Składniki
Mięso umyć, osuszyć papierowym ręcznikiem i obsypać przyprawami. Skropić olejem i sosem sojowym. Przełożyć do większej miski i odstawić na 2 godziny do lodówki. Po tym czasie -pałki z kurczaka przełożyć do rękawa . Dodać listki i ziele oraz resztki oleju i sosu sojowego w którym macerowało się mięso. Mocno związać końcówki rękawa. Piec przez godzinę w piekarniku nagrzanym do 180 stopni. Dziesięć minut przed końcem pieczenia rękaw rozciąć a mięso posmarować miodem zmieszanym z musztardą. Podać z ziemniakami i surówką ze słodkiej kapusty.