Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Prosta przekąska, która nie tylko świetnie prezentuje się na stole, ale również doskonale smakuje!
Solanka bez saletry II jest ulepszoną wersją pierwszej, a boczek pieczony wys...
Odsłon: 155
To jest sposób,w jaki przygotowuję wywar do zup z wszelkich pieczonych mięs....
Odsłon: 68
Rabarbar dobrze sprawdza się w plackach. Polecam.
Odsłon: 1102
Solanka bez saletry II jest ulepszoną wersją pierwszej, a boczek pieczony wys...
Odsłon: 155
To jest sposób,w jaki przygotowuję wywar do zup z wszelkich pieczonych mięs....
Odsłon: 68
Rabarbar dobrze sprawdza się w plackach. Polecam.
Odsłon: 1102
Składniki
Pomidorki i liście bazylii myjemy, a następnie osuszamy.
Na wykałaczki nabijamy kolejno: pomidora, kuleczkę sera i listek bazylii. Udało mi się zdobyć bazylię w dwóch kolorach, więc kompozycja wygląda nieco barwniej :) Układamy koreczki na talerzu i posypujemy świeżo zmielonym, kolorowym pieprzem. Smacznego :)