Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Coś dla lubiących ostre przekąski
Pielmieni robi się tak jak nasze rodzime uszka, ale jest różnica w farszu. Pi...
Odsłon: 496
Domowy kompot z rabarbaru - jak u babci. Prosty i sprawdzony przepis na kompo...
Odsłon: 77
Czarny bez w Wielkopolsce nazywany jest hyćką i rośnie dosłownie wszędzie. Z...
Odsłon: 158
Pielmieni robi się tak jak nasze rodzime uszka, ale jest różnica w farszu. Pi...
Odsłon: 496
Domowy kompot z rabarbaru - jak u babci. Prosty i sprawdzony przepis na kompo...
Odsłon: 77
Czarny bez w Wielkopolsce nazywany jest hyćką i rośnie dosłownie wszędzie. Z...
Odsłon: 158
Składniki
Marynowane papryczki chili Nakładamy rękawiczki papryczki chili kroimy na mniejsze części i wyjmujemy ziarnka wkładamy do słoików dodajemy ziele angielskie i liśc laurowy i wsypujemy trochę gorczycy.
Zalewę gotujemy zalewamy ciepłą zalewą papryczki i pasteryzujemy ok 6-10 min