Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Delikatne mięso z mintaja idealnie komponuje się z surówką z młodej kapusty, do tego młode ziemniaki i świeży koperek. Mega ;)
Witajcie kochani biegnę dziś do was z nowym przepisem na domowe frytki, tak w...
Odsłon: 976
Potrawkę podajemy z ryżem. Każdy ugotuje ryż tak jak lubi, ale podaję także p...
Odsłon: 109
Polecam. To jest dobre.
Odsłon: 2164
Wrzesień pachnie ciastem drożdżowym ze śliwkami.
Odsłon: 4179
Witajcie kochani biegnę dziś do was z nowym przepisem na domowe frytki, tak w...
Odsłon: 976
Potrawkę podajemy z ryżem. Każdy ugotuje ryż tak jak lubi, ale podaję także p...
Odsłon: 109
Polecam. To jest dobre.
Odsłon: 2164
Wrzesień pachnie ciastem drożdżowym ze śliwkami.
Odsłon: 4179
Składniki
Polędwicę dzielimy na kawałki, skrapiamy sokiem z cytryny, oprószamy solą i pieprzem. Obtaczamy w mące, następnie rozbełtanym jajku i w bułce tartej. Smażymy na rozgrzanym smalcu z dodatkiem oleju.