Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Przepis na to brownie podejrzałam u Ewy Wachowicz, gdy gotowała w programie "Ewa gotuje". Oczywiście tamto brownie było z tradycyjnej mąki, ja użyłam owsianej. Wyszło pyszne.
Przepis dnia
Bardzo łatwa i prosta sałatka szwedzka z ogórków, wystarczy kilka chwil i zim...
Odsłon: 1326408
Krótko mówiąc jest to pieróg biłgorajski. Pyszny i zdrowy. Polecam.
Odsłon: 12079
Przepis dnia
Zupa czardasz, czyli zupa gulaszowa, to tradycyjna potrawa rodem z kuchni węg...
Odsłon: 16828
Przepis dnia
Zapiekanka prowansalska jest pełna soczystych i dojrzałych warzyw, ziół i sos...
Odsłon: 5491
Przepis dnia
Bardzo łatwa i prosta sałatka szwedzka z ogórków, wystarczy kilka chwil i zim...
Odsłon: 1326408
Krótko mówiąc jest to pieróg biłgorajski. Pyszny i zdrowy. Polecam.
Odsłon: 12079
Przepis dnia
Zupa czardasz, czyli zupa gulaszowa, to tradycyjna potrawa rodem z kuchni węg...
Odsłon: 16828
Przepis dnia
Zapiekanka prowansalska jest pełna soczystych i dojrzałych warzyw, ziół i sos...
Odsłon: 5491
Składniki
Połamaną czekoladę wraz z masłem przełożyć do miski, którą wstawiamy do garnka z gorącą wodą. Jest to tzw. kąpiel wodna. Składniki rozpuszczamy, mieszając, by dobrze się połączyły. Ubić jajka wraz z cukrem. Dodać mąkę, a następnie masę czekoladową. Dokładnie zmiksować.
Piec w nagrzanym do 180st.C piekarniku ok. 20-30 minut, w zależności jak mokre ciasto chcemy uzyskać. Wystudzić, posypać cukrem pudrem. Podawać z lodami lub innym ulubionym dodatkiem.