Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Nadzienie można podawać jako pastę do chleba.
Prosta sałatka z makaronu orzo, ananasa, selera naciowego, jajek, szynki, ogó...
Odsłon: 809
Jest pyszna. Polecam na świąteczny obiad, na spotkanie rodzinne.
Odsłon: 1065
Delikatna polędwica wieprzowa, aromatyczne dodatki , to super danie obiadowe.
Odsłon: 248
Przepis dnia
Polecam. Duży tort o wyrazistym smaku. Pasuje na każdą okazję.
Odsłon: 2796
Prosta sałatka z makaronu orzo, ananasa, selera naciowego, jajek, szynki, ogó...
Odsłon: 809
Jest pyszna. Polecam na świąteczny obiad, na spotkanie rodzinne.
Odsłon: 1065
Delikatna polędwica wieprzowa, aromatyczne dodatki , to super danie obiadowe.
Odsłon: 248
Przepis dnia
Polecam. Duży tort o wyrazistym smaku. Pasuje na każdą okazję.
Odsłon: 2796
Składniki
Ser w foliowej torebce włożyć do gorącej wody,obracać torebką tak,aby ser równomiernie zmiękł.
Masło utrzeć z serem topionym.Dodać drobno pokrojone jajka,ogórek,marchewkę,natkę pietruszki,wszystko dobrze rozetrzeć,doprawić solą,pieprzem.Można dodać również trochę pokrojonej szynki.
Miękki żółty ser wyjąć z wody,rozwałkować jak ciasto na makaron,posmarować masą,zwinąć jak roladę i w folii włożyć do lodówki.
Schłodzoną roladę kroić w plasterki.