Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Nadzienie można podawać jako pastę do chleba.
Zapiekana karkówka w sosie cebulowym to danie, które łączy mięso z delikatnym...
Odsłon: 4683
Gołąbki, które robiła nasza babcia i mama, czyli tradycyjne z mięsem mielonym...
Odsłon: 276
Krótko mówiąc jest to pieróg biłgorajski. Pyszny i zdrowy. Polecam.
Odsłon: 13374
W kotletach mielonych wszystko można przemycić. Np zdrowe płatki jaglane a m...
Odsłon: 2659
Zapiekana karkówka w sosie cebulowym to danie, które łączy mięso z delikatnym...
Odsłon: 4683
Gołąbki, które robiła nasza babcia i mama, czyli tradycyjne z mięsem mielonym...
Odsłon: 276
Krótko mówiąc jest to pieróg biłgorajski. Pyszny i zdrowy. Polecam.
Odsłon: 13374
W kotletach mielonych wszystko można przemycić. Np zdrowe płatki jaglane a m...
Odsłon: 2659
Składniki
Ser w foliowej torebce włożyć do gorącej wody,obracać torebką tak,aby ser równomiernie zmiękł.
Masło utrzeć z serem topionym.Dodać drobno pokrojone jajka,ogórek,marchewkę,natkę pietruszki,wszystko dobrze rozetrzeć,doprawić solą,pieprzem.Można dodać również trochę pokrojonej szynki.
Miękki żółty ser wyjąć z wody,rozwałkować jak ciasto na makaron,posmarować masą,zwinąć jak roladę i w folii włożyć do lodówki.
Schłodzoną roladę kroić w plasterki.