Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Odmiana do tych standardowych okraszanych boczkiem i cebulką.
Przepis tradycyjny na pysznego , o chrupiącej skórce pstrąga, pieczonego w ca...
Odsłon: 447
Twarogowe ciasteczka z cukrem - tylko 4 składniki
Odsłon: 151
Bezglutenowy piernik z dodatkiem mąki kukurydzianej i owsianej wcale nie trac...
Odsłon: 5550
Prosty, szybki obiad - ulubiony makaron, pieczarki i pyszny sos na bazie kwaś...
Odsłon: 1122
Polecam. Troszkę pracochłonne, ale warto zrobić.
Odsłon: 451
Dzisiaj zapraszam na sernik „Plaster miodu”, czyli ciasto bez pieczenia o del...
Odsłon: 1251
Przepis tradycyjny na pysznego , o chrupiącej skórce pstrąga, pieczonego w ca...
Odsłon: 447
Twarogowe ciasteczka z cukrem - tylko 4 składniki
Odsłon: 151
Bezglutenowy piernik z dodatkiem mąki kukurydzianej i owsianej wcale nie trac...
Odsłon: 5550
Prosty, szybki obiad - ulubiony makaron, pieczarki i pyszny sos na bazie kwaś...
Odsłon: 1122
Polecam. Troszkę pracochłonne, ale warto zrobić.
Odsłon: 451
Dzisiaj zapraszam na sernik „Plaster miodu”, czyli ciasto bez pieczenia o del...
Odsłon: 1251
Składniki
Ugotowane pierogi.
Jajka roztrzepujemy i doprawiamy solą i pieprzem. Do rozmąconych jajek wsypujemy pierogi.
Następnie pierogi obsypujemy bułka tartą.
Panierowane pierogi smażymy na rozgrzanym oleju na złoty kolor z jednej.
Jak i z drugiej strony.
Usmażone pierogi wykładamy na talerz i podajemy zaraz po przygotowaniu.
Smacznego !!!