Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Odmiana do tych standardowych okraszanych boczkiem i cebulką.
Brak pomysłu na piątkowy obiad? Oto przepis na kotlety wegetariańskie bez mię...
Odsłon: 253
Dorada z grilla to jedna z najsmaczniejszych i najzdrowszych morskich ryb. Wp...
Odsłon: 922
Superszybki makaron z pieczarkami – idealny, gdy głód nie chce czekać. Prosty...
Odsłon: 1612
Witam serdecznie :-) Dzisiaj zrobimy pyszną surówkę z młodej kapusty, idealny...
Odsłon: 25168
Brak pomysłu na piątkowy obiad? Oto przepis na kotlety wegetariańskie bez mię...
Odsłon: 253
Dorada z grilla to jedna z najsmaczniejszych i najzdrowszych morskich ryb. Wp...
Odsłon: 922
Superszybki makaron z pieczarkami – idealny, gdy głód nie chce czekać. Prosty...
Odsłon: 1612
Witam serdecznie :-) Dzisiaj zrobimy pyszną surówkę z młodej kapusty, idealny...
Odsłon: 25168
Składniki
Ugotowane pierogi.
Jajka roztrzepujemy i doprawiamy solą i pieprzem. Do rozmąconych jajek wsypujemy pierogi.
Następnie pierogi obsypujemy bułka tartą.
Panierowane pierogi smażymy na rozgrzanym oleju na złoty kolor z jednej.
Jak i z drugiej strony.
Usmażone pierogi wykładamy na talerz i podajemy zaraz po przygotowaniu.
Smacznego !!!