Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Sałatka z zielonych szparagów, koziego sera i truskawek. Lekka, orzeźwiająca, idealna na drugie śniadanie do pracy lub na piknik. Skropiona oliwą smakuje wybornie. Idealna propozycja dla osób, które lubią eksperymentować w kuchni.
Zdrowe, smaczne, syte i szybkie śniadanie bez którego nie zaczyna się dnia. J...
Odsłon: 244
Jeśli uwielbiasz placki ziemniaczane lub te zrobione z cukinii, koniecznie mu...
Odsłon: 331
tym razem grillowany był kurczak, udko było pyszne, zdecydowanie lepsze niż t...
Odsłon: 109
Przepis dnia
aromatyczna, prosta i szybka potrawka z kurczaka
Odsłon: 2181
Zdrowe, smaczne, syte i szybkie śniadanie bez którego nie zaczyna się dnia. J...
Odsłon: 244
Jeśli uwielbiasz placki ziemniaczane lub te zrobione z cukinii, koniecznie mu...
Odsłon: 331
tym razem grillowany był kurczak, udko było pyszne, zdecydowanie lepsze niż t...
Odsłon: 109
Przepis dnia
aromatyczna, prosta i szybka potrawka z kurczaka
Odsłon: 2181
Składniki
Szparagi umyj, odetnij zdrewniałe końce, pokrój na 2-3 cm kawałki. Wrzuć do gotującej się osolonej wody na około 5 minut. Gotuj do miękkości.
Truskawki umyj, odetnij szypułki i pokrój na połówki lub ćwiartki.
Ser feta pokrój w kostkę.
Do miski przełóż mix sałat, dodaj ugotowane szparagi, pokrojone truskawki i ser feta.
W miseczce połącz oliwę z sokiem z cytryny i przyprawami. Składniki wymieszaj.
Sałatkę z zielonych szparagów skrop dressingiem tuż przed podaniem. Smacznego!