Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
tym razem grillowany był kurczak, udko było pyszne, zdecydowanie lepsze niż troszkę suchy filet
Krótko mówiąc jest to pieróg biłgorajski. Pyszny i zdrowy. Polecam.
Odsłon: 11863
Przepis dnia
Zupa czardasz, czyli zupa gulaszowa, to tradycyjna potrawa rodem z kuchni węg...
Odsłon: 16100
Przepis dnia
Zapiekanka prowansalska jest pełna soczystych i dojrzałych warzyw, ziół i sos...
Odsłon: 5110
Krótko mówiąc jest to pieróg biłgorajski. Pyszny i zdrowy. Polecam.
Odsłon: 11863
Przepis dnia
Zupa czardasz, czyli zupa gulaszowa, to tradycyjna potrawa rodem z kuchni węg...
Odsłon: 16100
Przepis dnia
Zapiekanka prowansalska jest pełna soczystych i dojrzałych warzyw, ziół i sos...
Odsłon: 5110
Składniki
1. musztardę mieszamy z olejem i sosem sojowym, dodajemy przeciśnięty czosnek i pozostałe przyprawy, dokładnie mieszamy, 2. z udek usuwamy kości, smarujemy marynatą, odstawiamy przykryte na dobę do lodówki, 3. pieczemy na grillu ok 20 min, smacznego