Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Zdrowa, kolorowa i bardzo szybka sałatka na grilla. Doskonale sprawdzi się jako dodatek do kurczaka, kiełbasy, karkówki czy szaszłyków. Zrobisz ją w zaledwie kilka minut.
Grill w wersji wege? Czemu nie. Te szaszłyki z serem halloumi i cukinią w pik...
Odsłon: 146
W sezonie dodajemy je do makaronów, zup, serwujemy z jajkiem sadzonym, warto...
Odsłon: 42
Grill w wersji wege? Czemu nie. Te szaszłyki z serem halloumi i cukinią w pik...
Odsłon: 146
W sezonie dodajemy je do makaronów, zup, serwujemy z jajkiem sadzonym, warto...
Odsłon: 42
Składniki
Zacznij od ugotowania komosy ryżowej w osolonej wodzie zgodnie z instrukcją zawartą na opakowaniu.
Kiedy komosa się gotuje, umyj i osusz warzywa; Pokrój cebulę, papryki oraz ogórek. Sera feta rozkrusz. Poszatkuj również zioła, czyli bazylię i miętę.
Do miski dodaj przestudzoną komosę, wszystkie warzywa, fetę oraz zioła. Wlej oliwę, sok z wyciśniętej limonki. Dopraw solą i pieprzem do smaku.