Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
jest bardzo dobra,prosta i pożywna- polecam szczególnie dla smakoszy ryb
Grill w wersji wege? Czemu nie. Te szaszłyki z serem halloumi i cukinią w pik...
Odsłon: 135
W sezonie dodajemy je do makaronów, zup, serwujemy z jajkiem sadzonym, warto...
Odsłon: 37
Grill w wersji wege? Czemu nie. Te szaszłyki z serem halloumi i cukinią w pik...
Odsłon: 135
W sezonie dodajemy je do makaronów, zup, serwujemy z jajkiem sadzonym, warto...
Odsłon: 37
Składniki
Płaty śledziowe i groszek odsączyc z zalewy .Rybę pokroic w paski ,jajka w kostkę ,ser żółty zetrzec na tarce o gróbych oczkach , cebulę , jabłko i ziemniaki pokroic w kostkę .Wszystkie składniki połączyc dodac majonez i doprawic do smaku (nie przesadzac z solą ze względu na intensywny smak ryby)życzę smacznego