Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Witam serdecznie :-) Dzisiaj polecam pyszny domowy salceson, zamiast golonki...
Odsłon: 25880
Kluski z gotowanych ziemniaków i kartoflanki- najlepszy dodatek do sosu piecz...
Odsłon: 3039
To odżywcza, bardzo smaczna zupa. Z powodzeniem może zastąpić dwudaniowy obia...
Odsłon: 1395
Witam serdecznie :-) Dzisiaj polecam pyszny domowy salceson, zamiast golonki...
Odsłon: 25880
Kluski z gotowanych ziemniaków i kartoflanki- najlepszy dodatek do sosu piecz...
Odsłon: 3039
To odżywcza, bardzo smaczna zupa. Z powodzeniem może zastąpić dwudaniowy obia...
Odsłon: 1395
Składniki
Z oliwy i reszty podanych składników przygotować zaprawę. Plastry schabu opłukać, osuszyć. Każdy dokładnie pokryć zaprawą.
Tak przygotowany schab przełożyć do naczynia żaroodpornego polewając pozostałą zaprawą.
Naczynie przykryć i piec 1,5 godziny, w połowie pieczenia plastry przewrócić na drugą stronę i ewentualnie dolać wody, jeśli trzeba.
Smacznego.