Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Sznycelki są bardzo smaczne,
Polecam. Piernik to zdrowe ciasto. Nie wyobrażamy sobie Świąt Bożego Narodz...
Odsłon: 3818
Puszysty sernik z dodatkiem mleka w proszku rozpływa się w ustach. Cieszy się...
Odsłon: 414631
Kapusta należy do potraw wigilijnych obowiązkowych w wielu regionach Polski....
Odsłon: 2359
Polecam. Piernik to zdrowe ciasto. Nie wyobrażamy sobie Świąt Bożego Narodz...
Odsłon: 3818
Puszysty sernik z dodatkiem mleka w proszku rozpływa się w ustach. Cieszy się...
Odsłon: 414631
Kapusta należy do potraw wigilijnych obowiązkowych w wielu regionach Polski....
Odsłon: 2359
Składniki
mieso pokroic w plastry i rozbic,przyprawy wymieszac i posypac nimi każdy plaster mięsa,odstawić na godzinę
sznycelki panierować w mące,jajku i tartej bułce,smażyc na rozgrzanym oleju rzepakowym na rumiano
na drugiej patelni usmażyć jajka sadzone i położyc je na sznycelkach,posypać koperkiem,podawać z podsmazonymi ziemniakami i surówką z kapusty