Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Pyszne i szybkie ciasteczka, a do tego nawet zdrowe, gdyż nie zawierają w sobie ani cukru, ani mąki, ani tłuszczu, tylko dwa podstawowe składniki banany i płatki owsiane :) Chociaż ja przepis wzbogaciłam jeszcze o orzechy, rodzynki i szczyptę cynamonu :)
Polecam przygotować tę zapiekankę w mroźny, zimowy dzień. Gwarantuję, że nasy...
Odsłon: 1298
Łopatka z którą dzisiaj chcę się z Wami podzielić jest krucha, mięciutka wpro...
Odsłon: 5827
Rogaliki pistacjowe to prawdziwa uczta smaku – miękkie, lecz z wierzchu chrup...
Odsłon: 8836
Witam serdecznie :-) Dzisiaj polecam pyszny domowy salceson, zamiast golonki...
Odsłon: 18452
Polecam przygotować tę zapiekankę w mroźny, zimowy dzień. Gwarantuję, że nasy...
Odsłon: 1298
Łopatka z którą dzisiaj chcę się z Wami podzielić jest krucha, mięciutka wpro...
Odsłon: 5827
Rogaliki pistacjowe to prawdziwa uczta smaku – miękkie, lecz z wierzchu chrup...
Odsłon: 8836
Witam serdecznie :-) Dzisiaj polecam pyszny domowy salceson, zamiast golonki...
Odsłon: 18452
Składniki
Banany rozgnieść widelcem.
Do bananów dodać płatki owsiane, pokrojone orzechy włoskie, rodzynki i cynamon. Wszystko dokładnie wymieszać.
Na blaszce wyłożonej papierem do pieczenia wyłożyć ciasto formułując ulubiony kształt.
Ciasteczka piec w rozgrzanym piekarniku do 180 stopni przez ok.20 min.
Smacznego :)