Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Szybka w przygotowaniu sałatka z marynowanymi pieczarkami, jajkiem, ogórkami, groszkiem i kukurydzą z dodatkiem koperku
Grill w wersji wege? Czemu nie. Te szaszłyki z serem halloumi i cukinią w pik...
Odsłon: 149
W sezonie dodajemy je do makaronów, zup, serwujemy z jajkiem sadzonym, warto...
Odsłon: 45
Grill w wersji wege? Czemu nie. Te szaszłyki z serem halloumi i cukinią w pik...
Odsłon: 149
W sezonie dodajemy je do makaronów, zup, serwujemy z jajkiem sadzonym, warto...
Odsłon: 45
Składniki
Jajka ugotować na twardo. Pieczarki pokroić na mniejsze kawałki, ogórki pokroić w drobną kostkę, przerzucić do miski. Dodać odsączoną z zalewy kukurydzę i groszek, posiekany koperek i przestudzone i pokrojone na mniejsze kawałki jajka. Dodać majonez, jogurt, doprawić solą i pieprzem i wymieszać.