Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Zapiekanki z pieczarkami, cebulką i serem, kto z nas takich nie jadł w dzieciństwie, można by powiedzieć przysmak dzieciństwa :). Łatwe do zrobienia. Warto spróbować.
Ciasto Trójmiasto jest niezwykle pracochłonne, ale warte każdej poświęconej m...
Odsłon: 11374
Cud witaminowy w postaci koktajlu "zero cukru"
Odsłon: 52
Uwielbiasz orzeźwiający smak cytryn? Jeśli lubisz także warstwowe wypieki, ni...
Odsłon: 7639
Przepis na małe, soczyste pulpeciki z mięsa mielonego skąpane w aromatycznym...
Odsłon: 154969
Polecam. Jak babciny.
Odsłon: 1079
Ciasto Trójmiasto jest niezwykle pracochłonne, ale warte każdej poświęconej m...
Odsłon: 11374
Cud witaminowy w postaci koktajlu "zero cukru"
Odsłon: 52
Uwielbiasz orzeźwiający smak cytryn? Jeśli lubisz także warstwowe wypieki, ni...
Odsłon: 7639
Przepis na małe, soczyste pulpeciki z mięsa mielonego skąpane w aromatycznym...
Odsłon: 154969
Polecam. Jak babciny.
Odsłon: 1079
Składniki
Bułki kroimy na pół i wyjmujemy trochę ciasta ze środka, które zmieszamy potem z pieczarkami i cebulką, wykorzystamy jako farsz. Kroimy pieczarki i cebulę i podsmażamy na patelni, dodajemy też ciasto z bułek. Solimy i pieprzymy. Gdy farsz gotowy, nakładamy go na każdą z bułek. Gotowe bułki posypujemy serem żółtym. Pieczemy w temp. 200 stopni ok. 10-15 min. Polecam dodany poniżej film z przygotowania bułek. Smacznego.