Do góry

Desery Przepis na:

Arbuz

Arbuz

Autor: Koniara262

Przepisów i artykułów: 24 Ocena: 60

Dodano: 12.07.2010

Odsłon: 1139

Smaczek ma niezły :)

Składniki

> 6 os. 15 min średnie przystępne

Przygotowanie

  1. Ubić bialka - na sztywno. Dodać cukier i znów ubić. Dodać żółtka i ubijać. Dodać mąkę i kisiele. Piec 15 minut w temperaturze 200 stopni.

Twoje notatki do przepisu

Komentarze do przepisu (2)

Dodaj komentarz

Wypełnienie pól oznaczonych * jest obowiązkowe

zdjecie uzytkownika

Koniara262 14 lipca 2010 Nie wiem dlaczego Arbuz. Tak było w przepisie mojej mamy, a mama ma od babci tylko zmieniła a babcia też od kogoś.

0 Kto głosował? | Odpowiedz

Ostatnio komentowane przepisy

Rozwiń Zwiń