Do góry

Przekąski Przepis na:

awokado z szynką i pieczarkami marynowanymi

awokado z szynką i pieczarkami marynowanymi

Autor:

Przepisów i artykułów: 5 Ocena: 11

Dodano:

Odsłon: 1320

łatwe i tylko 260 kcal jedna porcja bardzo zdrowa i smaczna.

Składniki

3-4 os. 15 min średnie przystępne

Przygotowanie

  1. Awokado przekroić wyjąć pestkę, miąższ wydrążyć i pognieść widelcem dodać sok z połowy cytryny ,cebule drobno posiekać szynkę pokroić w kostkę pieczarki zetrzeć na grubych oczkach dodać czosnek zgnieciony w prasce przyprawić solą i dodać sok z drugiej połowy cytryny wymieszać. Posypać natką pietruszki i podawać-smacznego

Twoje notatki do przepisu

Komentarze do przepisu (2)

Dodaj komentarz

Wypełnienie pól oznaczonych * jest obowiązkowe

zdjecie uzytkownika

wioleta333 16 listopada 2010 ciekawa sałatka napewno ma ciekawy smak ...

0 Kto głosował? | Odpowiedz

zdjecie uzytkownika

Majeczka1988 15 listopada 2010 kocham awokado, w tej wersji jeszcze nie próbowałam więc muszę sprawdzić jak to będzie smakowało :)

0 Kto głosował? | Odpowiedz

Ostatnio komentowane przepisy

Rozwiń Zwiń