Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Smaczny pomysł na "Babeczki bez pieczenia"
Grill w wersji wege? Czemu nie. Te szaszłyki z serem halloumi i cukinią w pik...
Odsłon: 146
W sezonie dodajemy je do makaronów, zup, serwujemy z jajkiem sadzonym, warto...
Odsłon: 42
Grill w wersji wege? Czemu nie. Te szaszłyki z serem halloumi i cukinią w pik...
Odsłon: 146
W sezonie dodajemy je do makaronów, zup, serwujemy z jajkiem sadzonym, warto...
Odsłon: 42
Składniki
Pokrusz herbatniki i wymieszaj z imbirem. Dodaj miękkie masło i zmiksuj. Wyklej mieszanką 4-6 foremek do muffinów i wstaw na 15 minut do lodówki.
Zmiksuj twarożek, stopniowo dodając mleko i sok. Ubij kremówkę i dodaj do masy. Napełnij masą babeczki, wstaw na 4 godziny do lodówki. Podawaj ozdobione paskami mango.
Herbatniki możesz pokruszyć na kilka sposobów. Zmiksować w blenderze lub włożyć do dużej foliowej torebki i rozwałkować wałkiem.Źródło: Olivia