Do góry

Desery Przepis na:

Bananowy mus z migdałami

Bananowy mus z migdałami

Autor:

Przepisów i artykułów: 236 Ocena: 6138

Dodano:

Odsłon: 24124

Idealny deser na upalne lato.

Składniki

1-2 os. 15 min łatwe tanie

Przygotowanie

  1. Do pojemnika do miksowania wrzuciłam pokrojonego banana, 200 ml jogurtu greckiego, kilka kropel aromatu wanilinowego i łyżeczkę miodu. W młynku do kawy drobno zmieliłam 10 migdałów. Dodałam do jogurtu. Składniki należy miksować blenderem wtłaczając jak najwięcej powietrza, aby utworzyły jednolity, lekki mus. Odstawić do lodówki na minimum godzinę.
    Gotowy mus posypać lekko zmielonymi migdałami.

Twoje notatki do przepisu

Komentarze do przepisu (3)

Dodaj komentarz

Wypełnienie pól oznaczonych * jest obowiązkowe

zdjecie uzytkownika

StrawberryHimmel 19 czerwca 2013 musi być pyszne, zachęciłaś mnie tym deserkiem do roboty

1 Kto głosował? | Odpowiedz

zdjecie uzytkownika

rosse 19 czerwca 2013 Zachęcające,taki musik idealny na lato:)

1 Kto głosował? | Odpowiedz

zdjecie uzytkownika

szczotka_od_kija 19 czerwca 2013 Ajajajaj, kochana jak to pięknie wygląda!!!:)

1 Kto głosował? | Odpowiedz

Ostatnio komentowane przepisy

Rozwiń Zwiń