Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Barszcz czerwony zabielany...barszczem białym - pyszna zupa, warto się przekonać. Polecam.
Grill w wersji wege? Czemu nie. Te szaszłyki z serem halloumi i cukinią w pik...
Odsłon: 149
W sezonie dodajemy je do makaronów, zup, serwujemy z jajkiem sadzonym, warto...
Odsłon: 43
Grill w wersji wege? Czemu nie. Te szaszłyki z serem halloumi i cukinią w pik...
Odsłon: 149
W sezonie dodajemy je do makaronów, zup, serwujemy z jajkiem sadzonym, warto...
Odsłon: 43
Składniki
Rosół zagotować,wrzucić pokrojone ziemniaki. Gotować.Przed wrzuceniem ziemniaków wyjąć wszystkie warzywa z rosołu.
Podczas gotowania rosołu z ziemniakami , dodać pokrojone w plastry lub starte na grubej tarce buraki. Dalej gotować.
Kiedy ziemniaki będą prawie miękkie dodać rozrobiony w wodzie biały barszcz i wlać do zupy. Pogotować ok. 5 minut i doprawić do smaku solą, pieprzem. Kto lubi może dodać majeranek, koperek i maggi. SMACZNEGO!