Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Pyszne,zdrowe i łatwe do przygotowania.Robiła je moja 10 letnia córeczka,nawet dla tych dbających o linię
Rozpływające się w ustach kremowe bakłażany. Odpowiednio przygotowane nie zas...
Odsłon: 286
Połączenie luksusu i smaku za niewielką cenę. Znacie i na pewno kochacie. Al...
Odsłon: 1403
Po upieczeniu skrzydełek zostało nam sosiku na dnie blachy, którego użyliśmy...
Odsłon: 290
Klasyka kilku europejskich kuchni, bo polskiej i ukraińskiej. Są bardzo smacz...
Odsłon: 1010
Rozpływające się w ustach kremowe bakłażany. Odpowiednio przygotowane nie zas...
Odsłon: 286
Połączenie luksusu i smaku za niewielką cenę. Znacie i na pewno kochacie. Al...
Odsłon: 1403
Po upieczeniu skrzydełek zostało nam sosiku na dnie blachy, którego użyliśmy...
Odsłon: 290
Klasyka kilku europejskich kuchni, bo polskiej i ukraińskiej. Są bardzo smacz...
Odsłon: 1010
Składniki
Wszystkie składniki dokładnie ze sobą wymieszać.Przełożyć do małej formy wyłożonej papierem
Piec około 20 minut w piekarniku rozgrzanym do 180 st.C
Po ostygnięciu pokroić na podłużne batoniki.