Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Pyszne,zdrowe i łatwe do przygotowania.Robiła je moja 10 letnia córeczka,nawet dla tych dbających o linię
Polecam przygotować tę zapiekankę w mroźny, zimowy dzień. Gwarantuję, że nasy...
Odsłon: 991
Łopatka z którą dzisiaj chcę się z Wami podzielić jest krucha, mięciutka wpro...
Odsłon: 5574
Rogaliki pistacjowe to prawdziwa uczta smaku – miękkie, lecz z wierzchu chrup...
Odsłon: 8711
Witam serdecznie :-) Dzisiaj polecam pyszny domowy salceson, zamiast golonki...
Odsłon: 17936
Polecam przygotować tę zapiekankę w mroźny, zimowy dzień. Gwarantuję, że nasy...
Odsłon: 991
Łopatka z którą dzisiaj chcę się z Wami podzielić jest krucha, mięciutka wpro...
Odsłon: 5574
Rogaliki pistacjowe to prawdziwa uczta smaku – miękkie, lecz z wierzchu chrup...
Odsłon: 8711
Witam serdecznie :-) Dzisiaj polecam pyszny domowy salceson, zamiast golonki...
Odsłon: 17936
Składniki
Wszystkie składniki dokładnie ze sobą wymieszać.Przełożyć do małej formy wyłożonej papierem
Piec około 20 minut w piekarniku rozgrzanym do 180 st.C
Po ostygnięciu pokroić na podłużne batoniki.