Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Smaczny, polecam.
Ciasto Delicjusz to ciasto składające się z dwóch rodzajów ciasta biszkoptowe...
Odsłon: 9169
Placek jarosza to znakomita propozycja na lekki lunch. Puszyste ciasto z doda...
Odsłon: 1888
Przepis na pyszne i mocno kremowe risotto z bobem, boczkiem i prażonymi ziarn...
Odsłon: 3928
Pyszne, puszyste i delikatne ciasto jogurtowe z owocami. Idealne w sezonie ow...
Odsłon: 331
Pomysł na smaczne bezmięsne kanapki.
Odsłon: 198
Buraczki z papryką i cebulą to pyszny i zdrowy dodatek do obiadów. Buraczki s...
Odsłon: 226
Ciasto Delicjusz to ciasto składające się z dwóch rodzajów ciasta biszkoptowe...
Odsłon: 9169
Placek jarosza to znakomita propozycja na lekki lunch. Puszyste ciasto z doda...
Odsłon: 1888
Przepis na pyszne i mocno kremowe risotto z bobem, boczkiem i prażonymi ziarn...
Odsłon: 3928
Pyszne, puszyste i delikatne ciasto jogurtowe z owocami. Idealne w sezonie ow...
Odsłon: 331
Pomysł na smaczne bezmięsne kanapki.
Odsłon: 198
Buraczki z papryką i cebulą to pyszny i zdrowy dodatek do obiadów. Buraczki s...
Odsłon: 226
Składniki
Słodką kapustę szatkujemy, przekładamy do garnka, zalewamy wodą, w takiej ilości, aby ja przykryła. Boczek smażymy z pokrojoną cebulą. Żeberka kroimy w paski i dodajemy bezpośrednio do gotującej kapusty. Kiełbasę kroimy w kostkę i wrzucamy do garnka z gotująca się kapustą. Boczek z cebulką również łączymy z pozostałymi gotującymi składnikami. Dodajemy przyprawy. Kiszona kapustę dodajemy, gdy wszystko już jest miękkie. Z kiszoną jeszcze gotujemy ok. godzinę. Na koniec wlewamy przecier pomidorowy. Smacznego.