Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Gdy już ugotuję ten wielki wok bigosu, to jem to 3 razy dziennie - na śniadanie, na obiad i na kolację:)
To danie jest idealną mieszanką smaków. Delikatny kurczak łączy się ze słodyc...
Odsłon: 263
Propozycja sosu do różnych potraw, szczególnie dla tych, którzy lubią pikantn...
Odsłon: 195
To danie jest idealną mieszanką smaków. Delikatny kurczak łączy się ze słodyc...
Odsłon: 263
Propozycja sosu do różnych potraw, szczególnie dla tych, którzy lubią pikantn...
Odsłon: 195
Składniki
Cebulę kroimy w piórka i smażymy aż będzie szklista. Cukinię kroimy w kostkę i wrzucamy do zeszklonej cebuli. Ciągle mieszamy, aby nie spalić cebuli. Następnie dodajemy pokrojoną w paski paprykę.
Pomidory obieramy ze skórki, kroimy w większe kawałki i wrzucamy na patelnię do reszty warzyw. Mieszamy, ciągle mieszamy:) Na koniec doprawiamy, dodajemy koncentrat i posypujemy pietruchą. Najważniejsze, aby cukinia i papryka były miękkie.