Do góry

Przekąski Przepis na:

boczek faszerowany

boczek faszerowany

Autor: anetas197601

Przepisów i artykułów: 255 Ocena: 6983

Dodano: 02.01.2013

Odsłon: 11408

alternatywa dla sklepowych wędlin :)))

Składniki

5-6 os. > 60 min średnie przystępne

Przygotowanie

  1. pieczarki, cebulę i czosnek obrać. Boczek umyć i przekroić przez środek nie dokrawając do końca. Następnie boczek natrzeć przeciśniętym przez praskę czosnkiem, posolić, popieprzyć. Cebulę pokroić w piórka i ułożyć na boczku, pieczarki w talarki i też położyć na boczku, zawijać w roladę, obwiązać mocno sznurkiem lub włożyć do specjalnej siatki. Piec ok 1,5 godziny w foremce przykrytej folią aluminiową, po upływie czasu zdjąć folię i jeszcze przez 30 minut przyrumienić. Smacznego

Twoje notatki do przepisu

Komentarze do przepisu (7)

Dodaj komentarz

Wypełnienie pól oznaczonych * jest obowiązkowe

zdjecie uzytkownika

goramarcina1 02 stycznia 2013 Zapraszam was obie do znajomych - mam nadzieję ,że się zgadzacie.

2 Kto głosował? | Odpowiedz

zdjecie uzytkownika

capri 02 stycznia 2013 dziewczyny to ja się do Was przyłączam, bo ja też uwielbiam Wasze klimaty :))))

2 Kto głosował? | Odpowiedz

zdjecie uzytkownika

anetas197601 02 stycznia 2013 dziękuję bardzo :) Praca nie zając nie ucieknie :))) Twoje przepisy też są super bo nigdy nie mogę się od nich oderwać i zawsze mam problem na co się w pierwszej kolejności zdecydować żeby wypróbować bo wszystko by się chciało na raz spróbować :)))

2 Kto głosował? | Odpowiedz

zdjecie uzytkownika

goramarcina1 02 stycznia 2013 Dziewczyno,aleś mnie zachęciła,zamiast pracować siedzę i czytam twoje przepisy - są ekstra - wszystko moje smaki - ten boczuś jest przepyszny.

2 Kto głosował? | Odpowiedz

Ostatnio komentowane przepisy

Rozwiń Zwiń