Do góry

Przekąski Przepis na:

Boczniaki panierowane z sosem Taco

Boczniaki panierowane z sosem Taco

Autor: Joasia100

Przepisów i artykułów: 52 Ocena: 498

Dodano: 11.02.2017

Odsłon: 305

Urzekniesz nimi nawet wybredne dzieci.

Składniki

  • boczniaki 1 paczka
  • jajka 2 szt
  • bułka tarta
  • sól
  • pieprz
  • czosnek w proszku
  • sos Taco
  • Oolej rzepakowy
3-4 os. 15 min łatwe tanie

Przygotowanie

  1. Boczniaki umyć, odciąć nóżki (są twarde), przyprawić solą, pieprzem, czosnkiem.

  2. Jajka rozbełtać, na drugi talerz wsypać bułkę tartą. Jajka osolić i dodać czosnek.

  3. Boczniaki maczać w jajku, bułce tartej. Smażyć na oleju. Podawać z gotowym sosem Taco lub innym pikantnym sosem. SMACZNEGO!

Twoje notatki do przepisu

Komentarze do przepisu (0)

Dodaj komentarz

Wypełnienie pól oznaczonych * jest obowiązkowe
Bądź pierwszy. Napisz coś miłego!

Ostatnio komentowane przepisy

Rozwiń Zwiń