Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Deser z kaszy manny na mleku migdałowym z soczystymi wiśniami i chrupiącymi p...
Odsłon: 67
Gołąbki bez zawijania to uproszczona forma tradycyjnych gołąbków, czyli kotle...
Odsłon: 787
Dziś postanowiłam trochę inaczej ugotować moja zupę niż dotychczas. Zwykle ni...
Odsłon: 80
Deser z kaszy manny na mleku migdałowym z soczystymi wiśniami i chrupiącymi p...
Odsłon: 67
Gołąbki bez zawijania to uproszczona forma tradycyjnych gołąbków, czyli kotle...
Odsłon: 787
Dziś postanowiłam trochę inaczej ugotować moja zupę niż dotychczas. Zwykle ni...
Odsłon: 80
Składniki
BOTWINKĘ OCZYSZCZAMY. WIĘKSZE BURAKI OBIERAMY I WRAZ Z ŁODYGAMI I LIŚĆMI DROBNO KROIMY. KOPEREK MYJEMY I DROBNO SIEKAMY. PRZEGOTOWUJEMY ZALEWĘ: DO WODY WLEWAMY OCET,WSYPUJEMY CUKIER I SÓL. ZAGOTOWUJEMY. BOTWINKĘ WRAZ Z KOPERKIEM WKŁADAMY DO WYPARZONYCH SŁOIKÓW I ZALEWAMY GORĄCĄ ZALEWĄ. PASTERYZUJEMY 30 MIN ABY ZROBIĆ BARSZCZ ZAWARTOŚĆ SŁOIKA WYSTARCZY WLAĆ DO GOTUJĄCEGO SIĘ BULIONU,DOPRAWIĆ DO SMAKU.