Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Bardzo proste i szybkie ciasto które najlepiej zrobić dzień wcześniej przed podaniem bo najlepiej smakuje mocno schłodzone.
Roladki mięsne to danie, które łączy w sobie delikatność mięsa, wyrazisty sma...
Odsłon: 3090
danie szybkie, proste i pyszne czyli takie jakie lubimy najbardziej
Odsłon: 132
Dzisiejsze pałki to szybki, prosty i smaczny przepis na obiad dla całej rodzi...
Odsłon: 397
Kiedyś już chyba wspominałem, że przepis na ten sernik otrzymałem od mojej ps...
Odsłon: 431
Roladki mięsne to danie, które łączy w sobie delikatność mięsa, wyrazisty sma...
Odsłon: 3090
danie szybkie, proste i pyszne czyli takie jakie lubimy najbardziej
Odsłon: 132
Dzisiejsze pałki to szybki, prosty i smaczny przepis na obiad dla całej rodzi...
Odsłon: 397
Kiedyś już chyba wspominałem, że przepis na ten sernik otrzymałem od mojej ps...
Odsłon: 431
Składniki
Czekoladę łamiemy na kawałki, przekładamy do garnka i dodajemy pokrojone masło i cukier. Podgrzewamy do rozpuszczenia i połączenia składników. Zdejmujemy garnek z palnika i dodajemy po jednym jajku ciągle mieszając. Dodajemy mąkę i kakao, dokładnie mieszamy. Dodajemy połowę malin i bardzo delikatnie mieszamy. Foremkę o wymiarach 20x30 cm wykładamy papierem do pieczenia i przekładamy do niej masę. Na wierzchu układamy pozostałe maliny. Pieczemy 30 min w temperaturze 170 st. C. Wyjmujemy z piekarnika, studzimy i schładzamy w lodówce.