Do góry

Dania główne Przepis na:

Bulion warzywny

Bulion warzywny

Autor:

Przepisów i artykułów: 51 Ocena: 956

Dodano:

Odsłon: 537

Zapraszam na mojego bloga Paszczak gotuje.

Składniki

  • seler, 1/2 szt
  • pietruszka, 1 szt
  • marchewka, 3 szt
  • średni por, 1/2 szt
  • sól, pieprz
5-6 os. 30 min średnie przystępne

Przygotowanie

  1. Warzywa pokroić albo zetrzeć na tarce, wrzucić do garnka, zalać 2 litrami wody, zagotować. Doprawić do smaku i gotować, aż warzywa będą miękkie.

Twoje notatki do przepisu

Komentarze do przepisu (0)

Dodaj komentarz

Wypełnienie pól oznaczonych * jest obowiązkowe
Bądź pierwszy. Napisz coś miłego!

Ostatnio komentowane przepisy

Rozwiń Zwiń