Do góry

Przekąski Przepis na:

Camembert ziołowy panierowany

Camembert ziołowy panierowany

Autor:

Przepisów i artykułów: 140 Ocena: 551

Dodano:

Odsłon: 324

Szybka i smaczna przekąska lub ciepłe śniadanie. Podałam ten ser z pieczywem i żurawiną.

Składniki

  • 2 szt camemberta z ziołami
  • 1 jajko
  • ok. 2 łyżki mąki
  • ok. 3 łyżki bułki tartej
  • olej do smażenia
  • żurawina
1-2 os. 15 min łatwe przystępne

Przygotowanie

  1. Na patelni rozgrzać olej.
    Każdy krążek sera obtoczyć w mące, moczyć w rozmąconym jajku i panierować w bułce tartej.
    Smażyć na rumiano z obu stron.
    Podawać z pieczywem i na przykład konfiturą z żurawiny zaraz po przygotowaniu.

Twoje notatki do przepisu

Komentarze do przepisu (0)

Dodaj komentarz

Wypełnienie pól oznaczonych * jest obowiązkowe
Bądź pierwszy. Napisz coś miłego!

Ostatnio komentowane przepisy

Rozwiń Zwiń